15.000 TL'ye tablet önerisi

SheriffGen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, sadece internette gezinmek ve film, dizi, video izlemek için bir tablet almak istiyorum. Galaxy Tab S9 FE+ bütçeme uygun ama TFT ekran konusunda tam bilgi sahibi değilim. 14K-15K civarında bulunuyor, ancak 20K civarında Tab S9 var ve AMOLED ekrana sahip.

Ben sadece film, dizi ve video izleyeceğim. Telefonum S22, saatim ve kulaklığım da Samsung. Sizce hangisini almalıyım? 5K fark gerçekten değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sadece internette gezinmek ve film, dizi, video izlemek için bir tablet almak istiyorum. Galaxy Tab S9 FE+ bütçeme uygun ama TFT ekran konusunda tam bilgi sahibi değilim. 14K-15K civarında bulunuyor, ancak 20K civarında Tab S9 var ve AMOLED ekrana sahip.

Ben sadece film, dizi ve video izleyeceğim. Telefonum S22, saatim ve kulaklığım da Samsung. Sizce hangisini almalıyım? 5K fark gerçekten değer mi?

Samsung'a bu konuda çok kızıyorum TFT ekran koymak nedir be tabii ki değer ama ekranı kırıldımı tablet parası kadar ücret çıkıyor bilginize

Alırsanız depolamayı yükseltin.

Samsung'a bu konuda çok kızıyorum TFT ekran koymak nedir be tabii ki değer ama ekranı kırıldımı tablet parası kadar ücret çıkıyor bilginize
Olsun diğer özellikleri güzel en azından.

İyzico ile 1.000 TL cashbackte alabilirsiniz. Kalem hediyeli güzel cihaz.

Bu donanım olarak daha iyidir özellikle ekranı mükemmel 4K 144 Hz DCI-P3 ekranı var. Ancak bir hediyesi yok.

İyzico ile 1.000 TL cashbackte alabilirsiniz. Kalem hediyeli güzel cihaz.

Bu donanım olarak daha iyidir özellikle ekranı mükemmel 4K 144 Hz DCI-P3 ekranı var. Ancak bir hediyesi yok.
Xiaomi güzel gibi ekranı kalemde olsaydı iyiydi ben sadece dizi film içerik tüketmek için alacağım ama işte ekosistem olayı içimi gıdıklıyor herşeyim samsung ama tft ekranada o kadar para verilmez diyorlar bilemiyorum

Son düzenleme:
Bende Buds 3 Pro var eğer bu kulaklık diğer marka tabletlerde tam performans çalışacaksa Samsung'tan başka bir tablet alabilirim.

Çıkabilirimde 20k verincede ekranı küçük geliyor gözüme.

Samsung kulaklıklar Samsung olmayan cihazlarla hiçbir zaman tam performansta çalışmıyor maalesef, SSC kodlayıcısını desteklemediği için diğer cihazlar.

Ozellik olarak FEden cok ustun deneyin boy sıkıntı degilse almanizi oneririm.

Arkadaşımda iPad vardı 11 inç büyüklüğu iyiydi mağazaya gidip bakacağım büyük ihtimal S9 alacağım gibi duruyor sadece içerik tüketmek için alıyorum o yüzden ekran benim için önemli teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı