15.000 TL'ye tablet önerisi

Hari Seldon

Hectopat
Daha fazla  
Mühendislik öğrencisiyim kitaplari vesaire tasimak istemiyorum artık tablet almak istiyorum. 15 bin gibi bir bütçem var bu fiyat bandında ne alabilirim? Huawei MatePad 11.5 filan gördüm kalemli bjr tablet olursa çok daha iyi olur.

Mühendislik öğrencisiyim kitaplari vesaire tasimak istemiyorum artık tablet almak istiyorum. 15 bin gibi bir bütçem var bu fiyat bandında ne alabilirim? Huawei MatePad 11.5 filan gördüm kalemli bjr tablet olursa çok daha iyi olur.

Elektrik elektronik mühendisliği okurken iPad 10. nesil almıştım hem yazı yazmak hem de PDF üzerinde notlar almak için. 2-3 sene gayet güzel işimi görmüştü. Şu anda da dizi film izlemek için kullanıyorum. Pil olarak Android'ler daha uzun gitse de IPad'de telefonunuz vs iPhone sa dosya aktarımı çok kolay oluyor.

Elektrik elektronik mühendisliği okurken iPad 10. nesil almıştım hem yazı yazmak hem de PDF üzerinde notlar almak için. 2-3 sene gayet güzel işimi görmüştü. Şu anda da dizi film izlemek için kullanıyorum. Pil olarak Android'ler daha uzun gitse de IPad'de telefonunuz vs iPhone sa dosya aktarımı çok kolay oluyor.
Bende eem okuyorum iPhone telefonum yok maalesef ama eski bir cihaz değil mi iPad 10. Nesil

Vatan gece indirimlerinden Lenovo idea Tab Pro alınabilir şansınızı deneyin en son ben denediğimde satın alımı kabul etmedi vatan 13615TL'ye düştüğünde. Onun haricinde Honor Pad V9 bakabilirsiniz ancak bence ekran boyutundan ve kalitesinden dolayı Lenovo idea Tab Pro bu bütçede en mantıklı cihaz gibi duruyor.

Bende EEM okuyorum iPhone telefonum yok maalesef ama eski bir cihaz değil mi iPad 10. nesil.

Şu anda Air ve Pro modelleri harici düz model olarak 11. nesil var, evet son model değil ama eski bir cihaz kategorisine de henüz girmedi. Bu sene şirketten bir arkadaşım aldı iPad 10. nesil oyun vs yüklemeyecekseniz dosya tutmak, internette dolaşmak ve video film izlemek için 64 GB yeterli oluyor. Pozitif teknoloji sitesinde de öğrenci indirimleriyle beraber güzel fiyatlara alınabiliyor.

Şu anda Air ve Pro modelleri harici düz model olarak 11. nesil var, evet son model değil ama eski bir cihaz kategorisine de henüz girmedi. Bu sene şirketten bir arkadaşım aldı iPad 10. nesil oyun vs yüklemeyecekseniz dosya tutmak, internette dolaşmak ve video film izlemek için 64 GB yeterli oluyor. Pozitif teknoloji sitesinde de öğrenci indirimleriyle beraber güzel fiyatlara alınabiliyor.
eyvallah hocam çok sağolun

Android gerekmiyorsa bu güzel, klavye kalem kılıf dahil. Huawei MatePad 11.5"S PaperMatte Edition Tablet

Şu tableti kimseye önermeyin lütfen kullanmadıysanız ya. Rezil bir tablet hem TFT LCD'nin en kötü modelini kullanıyor olması hem de mat ekran olması sebebiyle ekranda bildiğin pikselleri yakına girmeseniz bile gözlerinizle sayıyorsunuz rezil bir deneyim hayatımda bundan daha kötü bir ekranı olan tablet telefon görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı