15.000 TL'ye tablet önerisi

Braye Musab

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. İyi Sosyaller. 15.000₺'yi fazla aşmayacak tablet bakıyorum. Araştırdım biraz ama not vs. tutmak için kullanacak arkadaşım.(Sağlam da olsun istiyor ve 3-4 sene kullanayım diyor) 4 model buldum ama neden baktığım ürünlerden Lenovo İdea Tab 9 Pro önerisi göremedim bilmiyorum. Bu ürünler dışında da varsa çok güzel bir öneriniz onu da yazabilirsiniz. Bu ürünler arasında kaldım: Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi (8 GB / 128 GB) - Honor Pad 9 (8 GB / 256 GB) - Honor Pad V9 (256 GB) - Lenovo Idea Tab Pro TB373FU (128 GB) Karşılaştırması - Epey

Baktığımda Honor Pad V9, hatta Honor Pad 9 bile birçok konu bakımından üstünlük sağlıyor. Neden bunu diyorsunuz?

Hocam dememim amacı S9 FE kullanan çok var çevremde memnun olduklarını söylüyorlardı ondan bunu dedim.

O zaman en mantıklısı s9 fe.
Acaba Honor'a karşı bir önyargı mı var? Ben izledim TAA Honor V9 inceliyor fena gelmedi bana. Bir de Samsung TFT LCD kullanıyor ve hafıza kısmında bu fiyat bandında düşük hafıza veriyor maalesef.

Yanlış anlaşılmasın ben de Honor'a önyargılıyım ama izlediğim video fikrimi değiştirmişti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı