15.000 TL'ye tablet önerisi

TAA inceledigı video bakabilirsin saglamlik konusunda vs. ben kendi görüşümü söyleyim. Bana göre tek eksi yani bence batarya performans modunda 8 9 saati görüyor ama tasarruf modunda 7 saat falan goruyor. Bence batarya en kötü 10 saat görmesi lazim diye dusunuyorum. Wi-Fi'de problem yaşamadjm ben. Ekran kalitesi iyi sesi ayni sekilde güzel. Ben sadece dizi film icin almistim belki oyunda oynarim diye arada. Kalemi bence güzel calisiyor.

TAA inceledigı video bakabilirsin saglamlik konusunda vs. ben kendi görüşümü söyleyim. Bana göre tek eksi yani bence batarya performans modunda 8 9 saati görüyor ama tasarruf modunda 7 saat falan goruyor. Bence batarya en kötü 10 saat görmesi lazim diye dusunuyorum. Wi-Fi'de problem yaşamadjm ben. Ekran kalitesi iyi sesi ayni sekilde güzel. Ben sadece dizi film icin almistim belki oyunda oynarim diye arada. Kalemi bence güzel calisiyor.
Çok teşekkürler. Videosunu izledim, yere düşürdüğü sahne var. Yan taraf direkt bükülmüştü sanırım o kadarı da normal olmalı.Wifi ile sorun yaşayan vardı, yan odada bile çekmiyor diyen birkaç kişi vardı, sanırım biraz şans işi. Klavyesi Türkiye'de yok diyorlardı sanki ama bulabilir miyiz ileride lazım olursa diye?

Çok teşekkürler. Videosunu izledim, yere düşürdüğü sahne var. Yan taraf direkt bükülmüştü sanırım o kadarı da normal olmalı. Wi-Fi ile sorun yaşayan vardı, yan odada bile çekmiyor diyen birkaç kişi vardı, sanırım biraz şans işi. Klavyesi Türkiye'de yok diyorlardı sanki ama bulabilir miyiz ileride lazım olursa diye?

Klavye logi alir kullanirsin kilif olmasi sart degilse. Wi-Fi isi bence modemden kaynaklida olabilir. Yeni nesil anten var modemdeki eski kopmalar oluyor o yüzden 2.4 GHz de kullaniuorum ben hiç kopma olmadi. 5GHz denemedim ama ne olur bilemem.

Hocam sizce Honor Pad V9 ve Honor Pad 9 arasındaki 5000₺'ye değer mi? Honor Pad 9'da kalem vermiyorlar ama kılıflı klavye veriyorlar. Honor Pad V9'da klavye hediyeli yazmış bir satıcı ama puanı çok düşüktü, güvenemedim. Klavyeye ekstradan ne kadar veririm? İşlemci vs. çok etkili olmuş sanırım ikisinin arasındaki fiyat farkına. Logi'nin hangi klavyesini tavsiye edersiniz?

Hocam sizce Honor Pad V9 ve Honor Pad 9 arasındaki 5000₺'ye değer mi? Honor Pad 9'da kalem vermiyorlar ama kılıflı klavye veriyorlar. Honor Pad v9'da klavye hediyeli yazmış bir satıcı ama puanı çok düşüktü, güvenemedim. Klavyeye ekstradan ne kadar veririm? İşlemci vs. çok etkili olmuş sanırım ikisinin arasındaki fiyat farkına. Logi'nin hangi klavyesini tavsiye edersiniz?

Çok kaliteli o yuzden 1200 civariydi klavyesi. Uygun olan kablosuzlardan da alabilirsin 500 TL gibi fiyata. İslemciden dolayi zaten V9 pahali. Eger oyun oynamayacaksan pad9 alabilirsin. Ama bende almisken bu olsun dedim aldim. Yoksa bende pad9 alacaktim.

Çok kaliteli o yuzden 1200 civariydi klavyesi. Uygun olan kablosuzlardan da alabilirsin 500 TL gibi fiyata. İslemciden dolayi zaten V9 pahali. Eger oyun oynamayacaksan pad9 alabilirsin. Ama bende almisken bu olsun dedim aldim. Yoksa bende pad9 alacaktim.
Almışken ben de onu alayım ya, sadece oyun için mi gerekli? Akıcı olmalı cihaz bence. Ders vs. için alınacak ama olsun yine de güzel olsun. Kalem de güzel bir avantaj olur bence. Klavyenin linkini de bırakabilirseniz iyi olur, tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Klavyenin.

Almışken ben de onu alayım ya, sadece oyun için mi gerekli? Akıcı olmalı cihaz bence. Ders vs. için alınacak ama olsun yine de güzel olsun. Kalem de güzel bir avantaj olur bence. Klavyenin linkini de bırakabilirseniz iyi olur, tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Link yokta hocam keys2 miydi neydi. Buyuk mu kucuk mu biomiyorum bence magazadan bakip al. Ben hepsiburadan aldim. Bence ayin 8 bekle Amazon indirimleri baslayacak galiba o zaman al belki daha iyi tablet denk gelir 20'lik bir şey 15'e falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı