15.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
10.000 - 13.000

Rdamn

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3-3,5 senedir Huawei P40 Lite kullanıyorum, gerek herhangi bir Google hizmetine erişemiyor oluşum gerekse telefonun yaşı itibarıyla eskimiş olmasından dolayı (pil ömrü azaldı, hata vermeye başladı vb.) Yeni bir telefon almayı düşünüyorum.

Alacağım telefonun pil ömrü ve donanımsal performansı iyi, geri kalanı orta olsa benim için yeterli. Bütçem 10-13 bin TL arası. Telefon çok iyiyse belki 15 bine çıkabilirim ama zor. Bu fiyat bandında kriterlerime en yakın telefonlar hangileridir acaba?

Son düzenleme:
Yaklaşık 3-5 senedir Huawei P40 Lite kullanıyorum, gerek herhangi bir Google hizmetine erişemiyor oluşum gerekse telefonun yaşı itibarıyla eskimiş olmasından dolayı (pil ömrü azaldı, hata vermeye başladı vb.) Yeni bir telefon almayı düşünüyorum.

Alacağım telefonun pil ömrü ve donanımsal performansı iyi, geri kalanı orta olsa benim için yeterli. Bütçem 10-13 bin TL arası. Telefon çok iyiyse belki 15 bine çıkabilirim ama zor. Bu fiyat bandında kriterlerime en yakın telefonlar hangileridir acaba?

Samsung A34 diğer markalarda özellik olarak daha iyisi olabilir belki ama Android tarafında Samsung harici önermiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı