JD SSD almanızı asla tavsiye etmem. Anakart olarak bunu düşünebilirsiniz.Merhabalar, çok yakın olduğum bir abim Twitch üzerinden yayın yapmak için sistem toplamaya çalışıyor ve aklında olan sistem ile bütçesini tam olarak oturtamıyoruz. Toplamak istediği sistemi alt kısma yazıyorum. (Sistemin içinde, monitör, kulaklık, kamera ve mikrofon dahil olmak üzere)
anakart: Kararsızız. (ASUS TUF Gaming X570-PLUS düşündüm)
Işlemci: Ryzen 7 3700X.
RAM: XPG (2x8) Spectrix D80 Liquid cooling 3200MHz CL16.
Kasa: Kararsızız. (400-500TL arası)
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X.
Güç kaynağı: Corsair RM650 80+ Gold Full moduler.
SSD: James Donkey JD1000PRO 512 GB 3400 MB-2300 MB NVMe m.2.
Kulaklık: James Donkey 720
(Monitör, kamera ve mikrofon bulamadım. Fazla bilgim yok)
Yayın için stabil bir sistem nasıl olur bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
Sizin seçtiğiniz RAM'ler çok pahalı, indirimdeyken bunu almayı isteyebilirsiniz.Merhabalar, çok yakın olduğum bir abim Twitch üzerinden yayın yapmak için sistem toplamaya çalışıyor ve aklında olan sistem ile bütçesini tam olarak oturtamıyoruz. Toplamak istediği sistemi alt kısma yazıyorum. (Sistemin içinde, monitör, kulaklık, kamera ve mikrofon dahil olmak üzere)
anakart: Kararsızız. (ASUS TUF Gaming X570-PLUS düşündüm)
Işlemci: Ryzen 7 3700X.
RAM: XPG (2x8) Spectrix D80 Liquid cooling 3200MHz CL16.
Kasa: Kararsızız. (400-500TL arası)
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X.
Güç kaynağı: Corsair RM650 80+ Gold Full moduler.
SSD: James Donkey JD1000PRO 512 GB 3400 MB-2300 MB NVMe m.2.
Kulaklık: James Donkey 720
(Monitör, kamera ve mikrofon bulamadım. Fazla bilgim yok)
Yayın için stabil bir sistem nasıl olur bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
Bi arkadaştan duymuştum ryzen işlemci kullanırsan ram mhz'ni yüksek tut demişti. Bu biraz az gibi geldi. CL değeri güzel fakat mhz bir tık düşük gibi geldi. Sorun olur muSizin seçtiğiniz RAM'ler çok pahalı, indirimdeyken bunu almayı isteyebilirsiniz.
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3000C15 - Fiyatı, Yorumları
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3000C15 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güzel sistem fakat 15.000₺'nin içinde monitör, kulaklık ve mikrofon dahil olacaktı. Bunu maalesef alamayız.TG7X8QMP kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Göremedim ama..Düşünürseniz ilanıma bakabilirsiniz. Fiyat konusunda konuşuruz düşünürseniz.
Monitör ve kulaklık öneriniz var mı? Seçtiğimiz kulaklık uygun mudur?JD SSD almanızı asla tavsiye etmem. Anakart olarak bunu düşünebilirsiniz.
Kasa olarakta bunu:Asus Prime B550M-K AMD B550 4600 MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Asus Prime B550M-K AMD B550 4600 MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aerocool Ore Saturn 4 x 12 cm FRGB Fan Mid Tower Bilgisayar Fiyatı
Aerocool Ore Saturn 4 x 12 cm FRGB Fan Mid Tower Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eğer Twitch'e sıfırdan başlıyorsa çok fazla profesyonel ekipmana ihtiyacı yoktur. Bu mikrofon ile onu uzun süre götürür.
Buyfun BM800 Profesyonel Süspansiyon Mikrofon Kiti Stüdyo Fiyatı
Buyfun BM800 Profesyonel Süspansiyon Mikrofon Kiti Stüdyo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
SSD olarak bunu alın.
XPG Spectrix S40G 512GB 3500MB/2400MB/s 3D NAND RGB M.2 2280 SSD Disk - AS40G-512GT-C - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bi arkadaştan duymuştum ryzen işlemci kullanırsan ram mhz'ni yüksek tut demişti. Bu biraz az gibi geldi. CL değeri güzel fakat mhz bir tık düşük gibi geldi. Sorun olur mu
RGB olması zorunlu değil ise bunu alabilirsiniz.Bi arkadaştan duymuştum ryzen işlemci kullanırsan ram mhz'ni yüksek tut demişti. Bu biraz az gibi geldi. CL değeri güzel fakat mhz bir tık düşük gibi geldi. Sorun olur mu
Güzel sistem fakat 15.000₺'nin içinde monitör, kulaklık ve mikrofon dahil olacaktı. Bunu maalesef alamayız.
Göremedim ama..
Monitör ve kulaklık öneriniz var mı? Seçtiğimiz kulaklık uygun mudur?
Fiyat konusuna takılmayın. Düşünürseniz sahibinden özelden yazın bana .Bi arkadaştan duymuştum ryzen işlemci kullanırsan ram mhz'ni yüksek tut demişti. Bu biraz az gibi geldi. CL değeri güzel fakat mhz bir tık düşük gibi geldi. Sorun olur mu
Güzel sistem fakat 15.000₺'nin içinde monitör, kulaklık ve mikrofon dahil olacaktı. Bunu maalesef alamayız.
Göremedim ama..
Monitör ve kulaklık öneriniz var mı? Seçtiğimiz kulaklık uygun mudur?