15.000TL 3D yazıcı önerisi

SydsWipe

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendim için ufak figürler (Iron Man, Star Wars vs.) Basabileceğim çok ses çıkarmayan bir yazıcı önerir misiniz? İlk yazıcım olacak ayrıyeten yazıcının yanında almam gereken boya türü vs. ne lazımsa yazabilir misiniz?

Benim kullandığım HP smart 580-585 gayet iyi kaliteli basıyor fiyatı 7000 kutunun içinde zaten boyalar var o boyalar hangi boya türüyse onu alacaksın. Malzeme kalitesi iyi ama wifi yönünden biraz zor buluyor cihazı onun dışında pek ses çıkarmıyor. Isterseniz hocam siz YouTube'dan daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

3Dymiş yanlış anlamışım kusura bakma

Bambu Lab A1. İndirim bitmeden alın bu bütçedeki en iyi yazıcı. Metatechtr'den alabilirsiniz.

Hocam figür basıcağım için kalite ile alakalı bir sıkıntı olmaz değilmi birde bu bambulab a1 hangi tür yazıcı oluyor sla ve fdm gibi türler varmış sanırsam biraz araştırma yaptım

Hocam figür basıcağım için kalite ile alakalı bir sıkıntı olmaz değilmi birde bu bambulab a1 hangi tür yazıcı oluyor sla ve fdm gibi türler varmış sanırsam biraz araştırma yaptım
Eğer figür basmak için 3D yazıcı alıyorsanız SLA yazıcıları araştırın. A1 Fdm tipi bir yazıcı. FDM ile de figür basılır ama katman izleri daha çok belli oluyor ve eğer model çok detaylıysa basmanız mümkün olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…