@BerkehanÇepniReal1 Madem bu konularda bilginiz yok neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Ve hatanızı kabullenmek yerine mesajlara beğenmedim atıyorsunuz.
@BerkehanÇepniReal1 Madem bu konularda bilginiz yok neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Ve hatanızı kabullenmek yerine mesajlara beğenmedim atıyorsunuZ.
15 bin bütçeye asla 1660S aldıracak kişiler değiliz biz. Haydi, güle güle! Sizinle daha fazla uğraşmayacağım ve göz ardı ediyorum. İkidir bir benimle uğraşıp duruyorsun ve beğenmedim atıyorsun!
MUGELLO-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
MUGELLO-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu da önerimdir bütçe yoksa. Ayrıca bu senin attığın 1660S sistemi mantıklı kılmıyor.
Sana göre öyle. Normalde değil. Bilmiyorsan önermeyeceksin kardeşim. RX 6700 XT sistem atıyoruz, beğenmedim atıyorsun. GTX 1660 Super öneriyorsun. Milletin vebaline girmeyeceksin. Para kolay kazanılmıyor.
Evet aynı kasayı bende düşündüm.Bunu yazmadan önce kasayı xpg yapıp, artı olarak ssdiyide kingstonun 1 TB ssdsi ile değiştirmiştim. galiba bu sistem aralarından en iyileri.