15.000TL Bilgisayar toplama

Birazcık YouTube'dan araştırma yapayım duruma göre sipariş vereceğim sağ olun ilginiz için
1650 bir tık eski kalıyor hocam. Arkadaşın attığı RX6600 şu anda bu fiyata alabileceğiniz en iyi kartlardan birisi.

1650 bir tık eski kalıyor hocam. Arkadaşın attığı RX6600 şu anda bu fiyata alabileceğiniz en iyi kartlardan birisi.

Pek anlamıyorum o yüzden performansina bakayım hocam sağ olun tekrardan.

Hocam şimdi baktım güzel performans veriyor bunun dizüstü modeli mevcut mudur acaba taşınabilir biraz daha önceliğim ama.

Pek anlamıyorum o yüzden performansina bakayım hocam sağ olun tekrardan.

Hocam şimdi baktım güzel performans veriyor bunun dizüstü modeli mevcut mudur acaba taşınabilir biraz daha önceliğim ama.
RX 6600 için mi diyorsunuz hocam?

Arkadaşın attığı sistemin benzeri olabilir hocam ama dizüstü şeklinde var mı acaba?
Hocam dizüstü şeklinde araştırdım fakat bulamadım. Yine de araştırmaya devam etmekte fayda var.

Hocam dizüstü şeklinde araştırdım fakat bulamadım. Yine de araştırmaya devam etmekte fayda var.

Peki sağ olun ne zaman masaüstüne alışırsam attığınız linkteki sistemi sipariş edeceğim ama işten gelince genellikle uzanırken oynuyorum o yüzden laptop 1-0 önde oluyor

Peki sağ olun ne zaman masaüstüne alışırsam attığınız linkteki sistemi sipariş edeceğim ama işten gelince genellikle uzanırken oynuyorum o yüzden laptop 1-0 önde oluyor
Tabii ki , yatarak oynamanın verdiği zevki masaüstü bilgisayarlar veremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…