2tlr
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i7-2600
Sapphire Nitro+ RX 580 SE
Gigabyte Z77M-D3H
MSI MAG A600DN
Gigabyte GZ-X4
Kingston DDR3 KVR 8GB, 4GB, 2GB (14 Toplam)
Sandisk SSD Plus 256GB
Seagate SD35 2TB HDD 5200RPM
- Meslek
- Oksijen Harcama
Herkese selam, yeni bir bisiklet arıyorum. Eskisinin vites sistemi bozuldu, yeni set almaya değmez. Çok yağmur, pas vb. görmüş, markasız ve bayağı eski.
Şehirde biraz hız yapmak için bisiklet arıyorum. Yollar biraz engebeli ve kötü olabiliyor ama çok fazla değil.
Gereksinimler:
Ayrıca, sıkıntısı olan bir bisikletle birlikte değiştirilebilecek parçalara da önerebilirsiniz. Bütçeye uysun ve kalitesi yeterli olsun.
Şehirde biraz hız yapmak için bisiklet arıyorum. Yollar biraz engebeli ve kötü olabiliyor ama çok fazla değil.
Gereksinimler:
- Ön amortisör, kilitlenen kilitlenmeyen fark etmez, çok sıkıntı etmiyorum. Ama amortisör olsun.
- Alüminyum kadro, mümkünse. Çok önemi yok ama mümkünse olsun.
- Kalite, bayağı önemli. Trafikte dikkatli olmam gerekiyor, bazen aniden pedala abanmam gerekebiliyor. Zincir kayarsa, ciddi sorun yaşarım.
- Bütçe maksimum 15.000 TL, ama zorunluluk olursa 18.000 TL'ye çıkabilir.
- Fren hidrolik disk fren, ya da düz v-fren olabilir. Mümkünse hidrolik disk fren tercih ederim.
- Boyum 1.65, kilom 55. bu yüzden 24-28 jant arası uygun olabilir. Şu an 24 jant var, rahat kullanıyorum.
- Vitessiz olmasın.
Ayrıca, sıkıntısı olan bir bisikletle birlikte değiştirilebilecek parçalara da önerebilirsiniz. Bütçeye uysun ve kalitesi yeterli olsun.