15.000TL bütçem var bu bütçe ile oyun ve yayın sistemi toplamak istiyorum. İçine en az 2 monitör, klavye, kulaklık, webcam dahil olacak. Ekran kartını NVIDIA, işlemciyi AMD tercih ederim, RAM'de minimum 16 GB 3000MHz olacak. Yardım edenlere şimdiden teşekür ediyorum.(Bütçeyi Max 1.000TL aşabilirim)
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
.
Bu değişiklikleri yapın, sonra o sistem ekran kartı yok bu ekran kartını takın.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer Rt270bmid 27 4ms (analog+dvı+hdmı) Full Hd Ips Led Ultra İnce Çerçevesiz Dizayn Monitör 997,63 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Acer Monitör & Ekran fiyatı Bilgisayar kategorisinde.
MSI MAG Forge 101M Temperli Cam 3x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI MAG Forge 101M Temperli Cam 3x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!