15.000TL bütçe ile NVIDIA ekran kartı önerisi

sakulta21

Kilopat
Daha fazla  
15.000TL bütçem var ve NVIDIA ekran kartı almak istiyorum. Bu paraya 4060 modelleri gözüme çarptı ama bir sürü markanın bir sürü modeli var, o yüzden seçemedim. Bir bilgim de yok açıkçası hangisini seçmem gerektiği ile ilgili. Bütçeyi 20.000'lere çıkarırsam Ti versiyonları var ona değer mi onları da bilmiyorum. Bilen ve kullananlardan öneri istiyorum.

2. el 3080 Ti falan bakabilirsin illa Nvidia olacaksa.

20ye yaklaşacaksanız RX 9060 XT akın geçin 16 GB modelini.

Hocam illa 4060 diyorsanız en iyisi ASUS'un performans testleri dede öyle (8 GB) daha 2 gün önce Adana'da mediamarkta 16k ya vardı bakilabilir

Bu bütçede 0 istiyorsanız AMD öneririm.

İlla NVIDIA diyorsanız 2. el 3080 bir şeyler bakılabilir.

2. el NVIDIA asla önermiyorum ne yapıldığı belli değil mining yapılmış olabilir 2 sene gecmeden ekran kartın çöp olur onun yerine sıfır AMD ekran kartı alabilirsin.

Lütfen sadece 0 NVIDIA kart önerir misiniz?

sistem birleşenlerini belirtmemişsin ama uyumlumu değil mi ona baksak iyi olur aslında yazarsan sistem birleşenlerini araştıralım bi onun dışında bütçeni 20k civarlarına çıkartabilirsen alabileceğin en iyi kart Palit 5060 Ti Infinity 3 16GB modeli olur amazon ve sinerjide satışı mevcut bende bu kartı almayı planlıyorum yakın zamanda.

NVIDIA almiyacaksan çok daha iyilerini önerebilirim bu fiyata NVIDIA'nın F/P modellerı pek yenı nesil olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…