ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #1 Bütçe 10bin TL. Fakat zorlarsam 15bin TL de olabilir. Ev tipi, sessiz çalışması elzem. Ayrıca esnek yapıda filament kullanacağım. Hiç anlamıyorum 3D yazıcılardan, işimi görecek, kaliteli baskı çıkaracak ve sessiz çalışacak bir yazıcı arıyorum.
Bütçe 10bin TL. Fakat zorlarsam 15bin TL de olabilir. Ev tipi, sessiz çalışması elzem. Ayrıca esnek yapıda filament kullanacağım. Hiç anlamıyorum 3D yazıcılardan, işimi görecek, kaliteli baskı çıkaracak ve sessiz çalışacak bir yazıcı arıyorum.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.029 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Düşünmeden Bambu Lab A1 alın. Metatechtr'de indirim devam ediyor ama galiba yarın son.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 1 Aralık 2024 #3 İndirime yetişemeyeceğim sanırım. Başka bir öneriniz var mıdır? Salih Gürbüz dedi: Düşünmeden Bambu Lab A1 alın. Metatechtr'de indirim devam ediyor ama galiba yarın son. Genişletmek için tıkla...
İndirime yetişemeyeceğim sanırım. Başka bir öneriniz var mıdır? Salih Gürbüz dedi: Düşünmeden Bambu Lab A1 alın. Metatechtr'de indirim devam ediyor ama galiba yarın son. Genişletmek için tıkla...