15.000TL kask önerisi

Biraz daha ekleyip AGV K6S, Scorpion Exo R1 Evo ll Air gibi modeller alınıyor.

Duyduğum en saçma mantıklardan. Zaten markası iyi olsun malzemesi kötü olsun demiyorum.
Duyduğunuz en saçma mantık değil doğru mantık. Önerdiğiniz markaların Sharp testleri leş olan modelleri de mevcut. Burada markaya değil markanın çıkardığı kaskın kalitesine ve malzemesine bakacaksın. AGV firmasının K1 modeli mesela rezalet bir modeldir.

Bu fiyat bandında kask arayan birisine bu modeli hiç önermedim zaten. AGV K1 diye bir model de yok bu arada. K1S olmasın?

Bu fiyat bandında kask arayan birisine bu modeli hiç önermedim zaten. AGV K1 diye bir model de yok bu arada. K1s olmasın?

LS2'ye olan ön yargınız biraz saçma LS2'nin her modeli de iyi değildir zaten leş modelleri vardır ama Challenger modeli en F/P modellerinden biridir.

Bu tüm markalarda böyledir, madem önermediniz malzemeye göre kask alınmalı denklemine katılmamanız biraz sizi kendinizle çeliştiriyor.

K1s demek istedi zaten takılmaya gerek yok.

Bu fiyat bandında kask arayan birisine bu modeli hiç önermedim zaten. AGV K1 diye bir model de yok bu arada. K1s olmasın?

AGV k1S'i direkt K1 olarak yazmak bana daha kolay geliyor ve evet bahsedilen model o. Olay aslında önerip önermemeniz değil LS2'nin de kötü kaskları olmadığı gerçeği. İlk motorumla beraber kullandığım kask LS2 stream EVO'ydu ve bu kask sharp testinde 4 yıldız almış bir model. O zamanın parasıyla 3200₺ gibi bir fiyata almıştım ve beni 80km/h hızla yaşadığım bir kazadan kafamda hiçbir darbe olmadan kurtardı. Ülkemizde LS2'ye olan ön yargının sebebi insanların LS2'nin Rapid dışı model yaptığını bilmediğinden dolayıdır yoksa LS2 belirli kasklarda batsa da gayet iyi olduğu kask modelleri de mevcuttur. Üstteki arkadaşın önerdiği gibi Challenger modeli gayet iyi bir model.

Benim o kaskı kötülediğim bir mesajım var mı? Sadece bu fiyatta alınabilecek çok daha iyi modeller varken o modeli almanın saçma olduğunu belirttim.

Benim o kaskı kötülediğim bir mesajım var mı? Sadece bu fiyatta alınabilecek çok daha iyi modeller varken o modeli almanın saçma olduğunu belirttim.

Dostum direkt LS2 almak saçma diye yazdın
LS2 Challenger Carbon, AGV k6s ile aynı seviyede olup daha ucuz olan bir kask.
15k bandına bulabileceği karbon kask sadece Challenger Carbon.

Marka takıntısı biraz bu ama olabilir tabii siz daha fazla verip AGV tercih edersiniz başkası daha ucuza aynı kask olan LS2 alabilir.

"Bu bütçede"

Dosya Ekleri

• IMG_20251130_183501.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 4

Dostum LS2 MotoGP'de de kullanılıyor.

Herkes bu aralar böyle tartışma peşinde anlayamadım.

Bir ürün alınacakken markaya değil modele bakılır bunu bizim ülkemizde ki insanlar anlamak istemiyor.

50k bütçem olsa LS2 AGV'den iyi kask yapmışsa ikisi de aynı paraysa niye gidip AGV almam lazım onu bana anlatabilir misin?
Beni lütfen ikna et.

50k bütçem olsa LS2 AGV'den iyi kask yapmışsa ikisi de aynı paraysa niye gidip AGV almam lazım onu bana anlatabilir misin?
Beni lütfen ikna et.
Varsay ki Redmi ve Samsung aynı işlemcili, aynı özelliklerde bir telefon yapmış. İkisi de aynı fiyatta. Redminin bataryası da daha büyük. Sen hangisini alırdın? Kendini kandırma gidip de samsungu alacağını sen de biliyorsun.

Dostum oradaki Xiaomi LS2 değil işte
LS2'nin yanında pinlock veriyorlar diye almıyoruz 6k'mı hem çöpe atmayıp aynı kaskın LS2 halini alırım LS2 üst serilerinde kaliteden ödün vermez merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…