siradanbirmotorcu Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 22:09 #21 wreiX dedi: Dostum oradaki Xiaomi LS2 değil işte LS2'nin yanında pinlock veriyorlar diye almıyoruz 6k'mı hem çöpe atmayıp aynı kaskın LS2 halini alırım LS2 üst serilerinde kaliteden ödün vermez merak etme. Genişletmek için tıkla... Tamam kendi görüşün. Benim görüşüm de bu. Seni dinleyip aldığında olası bir kazada alacağı hasarı da bilsin ona göre alsın yeter ki.
wreiX dedi: Dostum oradaki Xiaomi LS2 değil işte LS2'nin yanında pinlock veriyorlar diye almıyoruz 6k'mı hem çöpe atmayıp aynı kaskın LS2 halini alırım LS2 üst serilerinde kaliteden ödün vermez merak etme. Genişletmek için tıkla... Tamam kendi görüşün. Benim görüşüm de bu. Seni dinleyip aldığında olası bir kazada alacağı hasarı da bilsin ona göre alsın yeter ki.
wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 254 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:39 #22 siradanbirmotorcu dedi: Tamam kendi görüşün. Benim görüşüm de bu. Seni dinleyip aldığında olası bir kazada alacağı hasarı da bilsin ona göre alsın yeter ki. Genişletmek için tıkla... Ah dostum ah ne diyeyim ki sana
siradanbirmotorcu dedi: Tamam kendi görüşün. Benim görüşüm de bu. Seni dinleyip aldığında olası bir kazada alacağı hasarı da bilsin ona göre alsın yeter ki. Genişletmek için tıkla... Ah dostum ah ne diyeyim ki sana