15.000TL laptop önerisi

Bütçe
15.000

YavuX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an elimde 5-6 bin TL bulunmakta 3 taksit bir notebook almayı düşünüyorum. Hem gündelik kullanmak hem de ara sıra işlemci bazlı Valorant LoL gibi kafa dağıtmak için oyun oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Eğer bir tane daha 8 GB RAM takabilirsen gayet iyi cihaz. Benzer işlemciye sahip (Ryzen 5 5500U) bir laptop kullanıyorum Valorant ve LoL'de 120 FPS veriyor.

Sağ olun hocam bir de şimdi bakarken bir tane takıldı gözüme link atamıyorum ama nedense Hepsiburada üzerinden "HP 250 G10" modeli var i51334u ve 16 GB RAM bu nasıldır?

Sağ olun hocam bir de şimdi bakarken bir tane takıldı gözüme link atamıyorum ama nedense Hepsiburada üzerinden "HP 250 G10" modeli var i51334u ve 16 GB RAM bu nasıldır?
İntel yerine AMD işlemci almanı tavsiye ederim bu bütçede. Benimde bütçem bu civardaydı. İntel yerine AMD tercih ettim. İkisi de pil odaklı işlemci ama bence AMD daha iyi. Marka konusunda Acer, HP ve Lenovo gayet iyi bu bütçede.

Hocam attığınız ürüne RAM eklenmiyor, anakarta lehimli şekilde onun yerine bu Lenovo'yu buldum RAM'i 16 olan bunu almayı düşünüyorum.

Lenovo

Hocam attığınız ürüne RAM eklenmiyor, anakarta lehimli şekilde onun yerine bu Lenovo'yu buldum RAM'i 16 olan bunu almayı düşünüyorum.

Lenovo
Hocam bu da olabilir. Bu bütçede ki en iyi işlemcilerden biri. İşinizi çok iyi görür.

Yalnız satıcının ve gönderenin Amazon olmasına dikkat edin. Ben ona bakarak atmıştım. Sorun yaşamamanız adına. @YavuX

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı