Amazon.com.tr
amzn.eu
Eğer bir tane daha 8 GB RAM takabilirsen gayet iyi cihaz. Benzer işlemciye sahip (Ryzen 5 5500U) bir laptop kullanıyorum Valorant ve LoL'de 120 FPS veriyor.
İntel yerine AMD işlemci almanı tavsiye ederim bu bütçede. Benimde bütçem bu civardaydı. İntel yerine AMD tercih ettim. İkisi de pil odaklı işlemci ama bence AMD daha iyi. Marka konusunda Acer, HP ve Lenovo gayet iyi bu bütçede.Sağ olun hocam bir de şimdi bakarken bir tane takıldı gözüme link atamıyorum ama nedense Hepsiburada üzerinden "HP 250 G10" modeli var i51334u ve 16 GB RAM bu nasıldır?
Hocam bu da olabilir. Bu bütçede ki en iyi işlemcilerden biri. İşinizi çok iyi görür.Hocam attığınız ürüne RAM eklenmiyor, anakarta lehimli şekilde onun yerine bu Lenovo'yu buldum RAM'i 16 olan bunu almayı düşünüyorum.
Lenovo
Hocam kesinlikle MSI daha iyi. İndirimdeyken kaçırmayın derim. Amazon satıcılı daha iyi, prime ile alırsanız kargo hızlı gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.