Merhaba elimde 14.000₺-15.000₺ arasında bir param var sıfır bir bilgisayar almak istiyorum bazı modelleri araştırdım listeledim sizlerden tavsiyeler ve öneriler bekliyorum. RTX 3050 veyahut RTX 3050 Ti olmasını istiyorum. Tercihen elbette 3050 Ti.
İşlemci yönünde yıllardır Intel kullanan bir insanım Ryzen serisin kullanmadım ama 5600h modeli ile çok karşılaşıyorum 11300h ve 11400h ile aralarında nasıl bir fark vardır? Laptop olacağı için ısınma bir problem olacak mıdır? ve AMD işlemcilerin hala eskiden süregelen ısınmaları devam ediyor mu?
Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBAEY.002 Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aralarından en performanslisi 3050 Ideapad, Acer'le Pavilion performans olarak aynı sayılır Pavilion'da 3050 Ti var diye bakmayın güçsüz versiyonlardan. İşlemci olarak şöyle denebilir 11400h>5600h>=11300h
fiyatı gayet uygun, ram'ini daha sonra 16 yaparsan çok daha iyi olur. Monster da bak bence, gayet kullanışlı olsa da kötü yorumlar da yok değil. Ben kullanıyorum. 1. seneme girmek üzereyim, arada bir yüksek hızda fan çalışabiliyor ancak bunu ayarlayabiliyorsun
Intel Core i5-11400H ile AMD Ryzen 5 5600H, Intel Core i5-11300H arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve CPU sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
versus.com
İşlemciler arasındaki farklara da buradan bakabilirsin
fiyatı gayet uygun, ram'ini daha sonra 16 yaparsan çok daha iyi olur. Monster da bak bence, gayet kullanışlı olsa da kötü yorumlar da yok değil. Ben kullanıyorum. 1. seneme girmek üzereyim, arada bir yüksek hızda fan çalışabiliyor ancak bunu ayarlayabiliyorsun
Intel Core i5-11400H ile AMD Ryzen 5 5600H, Intel Core i5-11300H arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve CPU sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
versus.com
İşlemciler arasındaki farklara da buradan bakabilirsin
Lenovo bilgisayari garantisi adaptoru vs uğraşmak istemiyorum. ASUS TUF düşünüyorum herhangi bir problemi veyahut sıkıntısı var mı Lenovo'dan sonraki en iyi tercih gibi duruyor hem 11300hdan daha güçlü hem ASUS kalitesi hem adaptor vs sıkıntısı yok sadece 1TB HDD var onu kendim halledebilirim.