Merhaba arkadaşlar.
İlk defa PC toplama işine girdim ve içinden çıkamadım. Laptop kullanıyordum ve masaüstüne geçmeye karar verdim. Parçalar tek site üzerinden olursa iyi olur. Ekran 144HX 1080P yeterli olur. Oyun oynamak için topluyorum. Her çeşit oyun oynuyorum. Teşekkürler yardımlar için şimdiden...
AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHz AM4 32 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus Prime X570-P AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Söyleyeyim o bütçe ile 2K oyun oynaman gerekir 1080P olmaz çünkü o bütçe için RTX 2080 Super ekran kartı var ve o ekran kartı 2K ve 4K içindir o yüzden şu sistem olabilir. Sadece 1000TL daha arttırman gerekiyor bütçeyi 1080P'de darboğaz yapar.
AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHz AM4 32 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus Prime X570-P AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Söyleyeyim ben de bilgisayar toplama işlemlerin de yeniyim ama 16 bin yapabileceksen alabilirsin. İnternetten araştırıyorum ben de her şeyi gerek varmış bence al ama tekrardan söyleyeyim sıvı soğutma konusun da emin değilim ama attığım sistem gayet iyi
Bu arada bütçeyi nereye kadar aşabilirsiniz ona göre yollyacağım. Eğer arttırabilirsen 17bin e kadar hem sıvı soğutmalı hem de SSD olan bir sistem önerebilirim çünkü SSD en önemlisidir
Ve Bütçeyi 17.000TL'ye kadar yükseltebilirseniz 1TB SSD'li sistem ve sıvı soğutmalı alınabilir. O kadar yükseltemezseniz başka sistem atacağım.
Orada mısınız?
Söyleyeyim ben de bilgisayar toplama işlemlerin de yeniyim ama 16 bin yapabileceksen alabilirsin. İnternetten araştırıyorum ben de her şeyi gerek varmış bence al ama tekrardan söyleyeyim sıvı soğutma konusun da emin değilim ama attığım sistem gayet iyi
Bu arada bütçeyi nereye kadar aşabilirsiniz ona göre yollyacağım. Eğer arttırabilirsen 17bin e kadar hem sıvı soğutmalı hem de SSD olan bir sistem önerebilirim çünkü SSD en önemlisidir
Ve Bütçeyi 17.000TL'ye kadar yükseltebilirseniz 1TB SSD'li sistem ve sıvı soğutmalı alınabilir. O kadar yükseltemezseniz başka sistem atacağım.
Orada mısınız?
Hocam işin aslı 20.000e kadar çıkabilirim çok abartmak istemedim ama aliyorken iyisini almak önemli. Ama tek ekran yeterli olur 2.ekran istemiyprum zaten laptop var suan elimde.
Corsair RM750 750W 80+Gold Modüler PSU CP-9020195-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ekran kartı değil hocam ekran monitör yani. Fiyati arttirinca belki 1 monitör daha eklersiniz diye önceden belirteyim dedim kusura bakma benim hatam
Bu sisteme güzel klavye mause de eklese fena olmaz aslinda dimi ?