15.000tl sistem önerisi

technus

Picopat
Daha fazla  
Selamlar bütçem monitör dahil maximum 15000 civarlarina çıkabilir, oynayacağım oyunlar her türden olur muhtemelen ama ağır basacak taraf yüksek grafikli hikayeli oyunlar olur, FPS beklentim orta-yuksek grafiklerde 1080P-60 üstü olsa yeter. Kasıyor gibi hissettirmemesi yeterli benim için. FPS oyunlarında 200FPS civarı yeter de yaşadığım yer Ankara, parça parça da toplayabilirim. Hazır toplanmış bir sistem de alabilirim. (2.el) tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.

Bu fiyatlara anca hazır sistem olur hocam (monitorsuz atıyorum onun için bütçeyi aşmanız gerekiyor). Başka sitelere bakarsanız kendiniz de bulabilirsiniz birkaç sistem, ama İtopya dışındakilere güven olur mu bilmediğim için atmıyorum. NVIDIA isterseniz bu fiyata 2. el bakmanız lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyatlara anca hazır sistem olur hocam (monitorsuz atıyorum onun için bütçeyi aşmanız gerekiyor). Başka sitelere bakarsanız kendiniz de bulabilirsiniz birkaç sistem, ama İtopya dışındakilere güven olur mu bilmediğim için atmıyorum. NVIDIA isterseniz bu fiyata 2. el bakmanız lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aslında 2.el olabilir onu katarak monitör dahil demek istemiştim.

Hocam aslında 2.el olabilir onu katarak monitör dahil demek istemiştim.

Biraz geç yazıyorum hocam kusura bakmayın. Açıkçası o fiyata sıfır ikisi de zaten olmaz, ikinci el alabilirsiniz ikinci el alacağınız şeyin linkini atmak yanlış olur. Malum siteden Param Güvende ile alırsanız kurup test etmeye yetecek zamanınız olur, testinizi eder onaylarsınız veya iade edersiniz keyfinize bakarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı