15.000TL telefon önerisi

Bütçe
15.000TL

Emin Dmr

Hectopat
Merhaba, şu anda iPhone 7 kullanıyorum ve artık yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. iPhone tarafının güncelleme ve stabilite avantajlarını biliyorum ama Android cihazlarda da donanım çeşitliliği ve fiyat/performans dikkatimi çekiyor.

Sizce iPhone ve Android'i genel olarak kıyasladığımızda hangi taraf daha avantajlı? Hem kendi deneyimlerinizi paylaşabilir hem de bana telefon önerisinde bulunabilirsiniz. 2. el olabilir, benim için fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.

Net model söyleyecek kadar telefon bilgim yok ama bu bütçede iPhone almak kesinlikle saçma olur hocam.

Net model söyleyecek kadar telefon bilgim yok ama bu bütçede iPhone almak kesinlikle saçma olur hocam.

Yani hocam dediğiniz gibi, ancak her türlü modele ve 2. ele açık olduğun için ve stabil telefonlarda olabileceği için belki iPhone 11 gibi modelleri düşündüm. Ancak emin olamadım.

Teşekkür ederim hocam, bu ortalama bir telefon kullanıcısını ne kadar süre götürür? Bir bilginiz var mıdır?

Günlük kullanım için aşağı yukarı 2-3 yıl sorunsuz götürür diye düşünüyorum.

Android daha mantıklı. Realme 12 Pro'ya da A36 gayet günlük kullanıcı için yeterli.

Hocam iPhone 11 almayın bence güncelleme desteği bitiyor hem oparaya sıfır telefon almak varken.

Hocama kesinlikle katılıyorum.

Bazı tanıdıklarımın kullanması ve hâlen önermesi kafamı karıştırdı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…