nrcatiyvztrk Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Huawei ve Samsung arasındayım. Çok bir bütçem yok 15k Max. Önerileriniz var mı bana 4 yıl yetecek kadar?
Huawei ve Samsung arasındayım. Çok bir bütçem yok 15k Max. Önerileriniz var mı bana 4 yıl yetecek kadar?
P ProSupermanXX Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2024 #2 S9 FE alıp geçin hocam.
nrcatiyvztrk Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 ProSupermanXX dedi: S9 FE alıp geçin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei madpad air da iyi diyorlar bilgin var mı
ProSupermanXX dedi: S9 FE alıp geçin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei madpad air da iyi diyorlar bilgin var mı
A Ahmet:) Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 630 Çözümler 3 3 Aralık 2024 #4 nrcatiyvztrk dedi: Hocam Huawei madpad air da iyi diyorlar bilgin var mı Genişletmek için tıkla... Hocam daha iyidir ama bazı uygulamalar sanırım pek optimize değil.Mesela benim arkadaşım whatsaap indirememişti.
nrcatiyvztrk dedi: Hocam Huawei madpad air da iyi diyorlar bilgin var mı Genişletmek için tıkla... Hocam daha iyidir ama bazı uygulamalar sanırım pek optimize değil.Mesela benim arkadaşım whatsaap indirememişti.
riamess Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2024 #5 nrcatiyvztrk dedi: Huawei ve Samsung arasındayım. Çok bir bütçem yok 15k Max. Önerileriniz var mı bana 4 yıl yetecek kadar? Genişletmek için tıkla... Bütçeni arttırabilsen Samsung Tab S9 derdim ama bu bütçeye Tab S9 FE Plus alabilirsin bence iyi bir seçenek. Huawei de iyi ama Samsung'tan şaşmamanı tavsiye ederim.
nrcatiyvztrk dedi: Huawei ve Samsung arasındayım. Çok bir bütçem yok 15k Max. Önerileriniz var mı bana 4 yıl yetecek kadar? Genişletmek için tıkla... Bütçeni arttırabilsen Samsung Tab S9 derdim ama bu bütçeye Tab S9 FE Plus alabilirsin bence iyi bir seçenek. Huawei de iyi ama Samsung'tan şaşmamanı tavsiye ederim.