CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2020 #11 Fegador dedi: Maalesef sayılmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sayılıyırosun dedi.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.123 Çözümler 9 Yer Saratov 24 Eylül 2020 #12 15 - 1 iken oylama başlatılamaz.
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 24 Eylül 2020 #13 Raşın Federaşın. Daha rekabetçi maçlar için Faceit tavsiye ederim.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 24 Eylül 2020 #14 CptnAktas dedi: İyi günler arkadaşım olmadığı için tek girdim zaten tanımadğım biri maçta hile açtığı için MGden düştüm. Nova 4'ten devam ettim 15-1 kazanırken beni son raunt bilerek attılar ben o kadar uğraşıyorum 2.oluyorum takumda gelip atılıyorum. Genişletmek için tıkla... Eee ne yapmamızı bekliyorsun? Ne yapalım oyun bozanlıktan falan mı raporlayalım?
CptnAktas dedi: İyi günler arkadaşım olmadığı için tek girdim zaten tanımadğım biri maçta hile açtığı için MGden düştüm. Nova 4'ten devam ettim 15-1 kazanırken beni son raunt bilerek attılar ben o kadar uğraşıyorum 2.oluyorum takumda gelip atılıyorum. Genişletmek için tıkla... Eee ne yapmamızı bekliyorsun? Ne yapalım oyun bozanlıktan falan mı raporlayalım?
Yasin252 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #15 4 Rus giriyor. Sonra önüme geçip atılmama sebep oluyor. Zamanında bu Rus'lar yüzünden sigaraya başlamıştım. kanser edeceklerdi neredeyse.
4 Rus giriyor. Sonra önüme geçip atılmama sebep oluyor. Zamanında bu Rus'lar yüzünden sigaraya başlamıştım. kanser edeceklerdi neredeyse.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2020 #16 letmenow dedi: 15 - 1 iken oylama başlatılamaz. Genişletmek için tıkla... Yalan o zaman nasıl yapılmyıor. Teknocuk dedi: Eee ne yapmamızı bekliyorsun? Ne yapalım oyun bozanlıktan falan mı raporlayalım? Genişletmek için tıkla... ben sana raporla demedim böyle oluyor diye itirazımı belirttim
letmenow dedi: 15 - 1 iken oylama başlatılamaz. Genişletmek için tıkla... Yalan o zaman nasıl yapılmyıor. Teknocuk dedi: Eee ne yapmamızı bekliyorsun? Ne yapalım oyun bozanlıktan falan mı raporlayalım? Genişletmek için tıkla... ben sana raporla demedim böyle oluyor diye itirazımı belirttim