İyi günler arkadaşlar. 15-16k bütçe ile hazır sistem önerebilir misiniz? Çok fazla kararsız kalıyorum. Oyun oynamak ve ufak çaplı yayın yapmak için alacağım bilgisayarı.
Ekran kartının markası kötü![]()
Sinerji Sten Ryzen 5 7600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Sten Ryzen 5 7600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Galax ile aynı diye biliyorum. Galax'ta kötü bir marka değil.Ekran kartının markası kötü
Galax ile aynı olduğunu sanmıyorum. Galax 90'lardan beri üretim yapan Hong Kong menşeili bir firma. Gamebooster ise internet kafelere alınan klavyelerin üreticisi bir marka. İnsanların şu an Nvidia yerine AMD tercih etmesinin sebebi sorunlarla uğraşmama ve başının ağrımamasını istemesinden. Alt segment Nvidia alınmaz.Galax ile aynı diye biliyorum. Galax'ta kötü bir marka değil.
Doğru, bu markanın klavye, monitör, kasa ve PSU'larının ne kadar kötü olduğunu biliyorum ama bu bütçe aralığında oyun + yayın için 3060 dışında çok seçenek yok gibi. Performanstan çok kaliteye önem veriliyorsa başka sistemlere yönelebilir.Gamebooster'in klavyesi 1 ay dayanmıyor kartı nasıl olur acaba bence biraz beklenmeli o kart alınacaksa. Erken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.