15-16 bin TL sistem önerisi

Bütçe
15-16 Bin TL

Metalius

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 15-16 bin TL arası bütçem mevcut ve çocukluğumdan beri iyi bir sistem hayali kurmaktayım ve asgari ücretle çalışıyorum evliyim o yüzden ancak bu kadar birikebildi :D sizden ricam FreeDOS olmayan bir sistem önerisi toplanır mı ya da hazır sistem mi alınır sizden bilgi almaya geldim yardımcı olursanız çok memnun olurum anlamadığım içinde kendi araştırmalarımda içime sinen bir sistem bulamadım varsa ilgili bilgili hayır sever bekliyorum saygılar.

VOK-BIRTHDAY/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC D6X 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistem bence f/p bir sistem. İtopya'dan satın alınan bilgisayarlarda windows deneme sürümü kurulu olarak geliyor. (En azından bende öyle gelmişti 2 hafta önce aldım.) İnternetten windows key alarak yaklaşık 70-80₺ gibi bir ücret ile orijinal bir windowsunuz olmuş oluyor. Sistemle alakalı şunu söyleyebilirim eğer elektrik kesintisi sık sık olan bir bölgede yaşıyorsanız ya sistemi özelleştirip kasayı Thermaltake olarak değiştirin ya da biraz Allah'a emanet kullanıp bütçeniz elverdiği zaman bir güç kaynağı takviyesi yapın. Çünkü kasanın içinde gamebooster markasının güç kaynağı var ve pek de güvenilir olmadığı söyleniyor her yerde.

Cezalı idim cevap veremedim kardeşim kusura bakma sistem güzel teşekkür ederim tavsiye için bu işletim sistemi olayını biraz daha açar mısın bir rusa anlatıyormuş gibi gerçekten hiç anlamıyorum nasıl 70 80 lira oluyor 3 bin TL yazıyordu Microsoft'ta.

Cezalı idim cevap veremedim kardeşim kusura bakma sistem güzel teşekkür ederim tavsiye için bu işletim sistemi olayını biraz daha açar mısın bir rusa anlatıyormuş gibi gerçekten hiç anlamıyorum nasıl 70 80 lira oluyor 3 bin TL yazıyordu Microsoft'ta.
Normalde evet öyle. Fakat bu keyler internette 70-80tl bandında dolanıyorlar. Bu keylere nasıl erişiyorlar veya neden bu kadar ucuz bir fikrim yok. Bu konuda üzümü yiyip bağını sormayan taraftayım. Bilgisayarı aldığın zaman içinde windows 10 deneme sürümü kurulu olarak geliyor. Sen de internetten bu keyleri satın alıyorsun googleda windows 10 key satın al olarak aratman yeterli. Daha sonrasında o keyi satın alıyorsun sana sms veya mail yoluyla key kodunu gönderiyorlar. Daha sonrasında windows etkinleştirmeye girip bu kodu yazıyorsun ve windowsun orijinal windows oluyor.

Anladım gerçekten çok aydınlandım kusura bakma ne olur onca zaman birikim yapıp dolandırılmamak için her konuda bilgilenmek istedim değerli vaktini ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim sevgiler saygılar.

Anladım gerçekten çok aydınlandım kusura bakma ne olur onca zaman birikim yapıp dolandırılmamak için her konuda bilgilenmek istedim değerli vaktini ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim sevgiler saygılar.
Ne demek rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı