15-16 bin TL'ye dizi film, ders, PDF ve not almak için tablet önerisi

AxelGodness

Decapat
Daha fazla  
Baslikta da belirttigim gibi 15-16k civarinda kalemli tablet onerisi istiyorum. Aklimdakiler:

Lenovo Idea Tab Pro.
Huawei Honor Pad v9.

Bütçem bu kadar, daha fazla cikamam o yuzden bu civarlar oneri soylerseniz sevinirim. Bu ikisinden hangisini almalıyım?

Honor Pad V9 öneririm. Eğer OLED ekran istersen Casper Tab H10 çok iyidir. Markasına takılmazsan 15k da iyi bir seçenek.

Honor Pad V9 öneririm. Eğer OLED ekran istersen Casper Tab H10 çok iyidir. Markasına takılmazsan 15k da iyi bir seçenek.

Hocam marka takintim yok OLED olmasina da gerek yok 60Hz olmasaydi alamayi dusunebilirdim. Normalde zaten v9'u almayi dusunuyorum fakat Lenovo'nun ekrani daha buyuk oldugundan arada kaldim.

Hocam marka takintim yok OLED olmasina da gerek yok 60Hz olmasaydi alamayi dusunebilirdim. Normalde zaten v9'u almayi dusunuyorum fakat Lenovo'nun ekrani daha buyuk oldugundan arada kaldim.

11.5 inç idealdir. OLED istemiyorsan pad V9 alabilirsin.

Yeni çıkan https://www.mi.com/tr/product/redmi-pad-2-pro/ modelini tavsiye ederim. Ekran ve işlemci baya iyi. Yanında klavyeli kılıf ve kendi kalemide hediye olarak geliyor
Yanında klavyeli kılıf hediyesi gözükmüyor ama kalem hediyesi var. Kuponla birlikte 15300TL. Alınır mı? Öğrenciyim ve YKS'ye hazırlanıyorum onun için bir tablet istiyorum. Almışken orta düzey ve uzun ömürlü olsun.

Yeni çıkan https://www.mi.com/tr/product/redmi-pad-2-pro/ modelini tavsiye ederim. Ekran ve işlemci bayağı iyi. Yanında klavyeli kılıf ve kendi kalemide hediye olarak geliyor.

Hocam buyuk ihtimalle bunu alacagim gibi duruyor Honor V9 hem 18-19K'ya cikti hem de sitelerde stoğu bitti. Baska varsa oneri Honor V9 ile kapisabilecek veya kesinlikle oneriyorum dediginiz.

Hocam buyuk ihtimalle bunu alacagim gibi duruyor Honor V9 hem 18-19K'ya cikti hem de sitelerde stoğu bitti. Baska varsa oneri Honor V9 ile kapisabilecek veya kesinlikle oneriyorum dediginiz.

Honor Pad 10 alabilirsin.

Kankam Lenovo ideatabin paketimde kalemle gelmesi 144hz olması 4jbl hoparlör 12.7 inç vs. Ve dimensity 8300 ile gelmesi üst düzey bı f/p ürünü aktif olarak kullanıyorum harika

Şuan redmi pad2 pro mantıklı gözüküyor hocam aynen. Klavyeli kılıf ve kalem ile birlikte güzel oluyor. V9 set halinde gelmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…