Hocam marka takintim yok OLED olmasina da gerek yok 60Hz olmasaydi alamayi dusunebilirdim. Normalde zaten v9'u almayi dusunuyorum fakat Lenovo'nun ekrani daha buyuk oldugundan arada kaldim.
Hocam marka takintim yok OLED olmasina da gerek yok 60Hz olmasaydi alamayi dusunebilirdim. Normalde zaten v9'u almayi dusunuyorum fakat Lenovo'nun ekrani daha buyuk oldugundan arada kaldim.
Yanında klavyeli kılıf hediyesi gözükmüyor ama kalem hediyesi var. Kuponla birlikte 15300TL. Alınır mı? Öğrenciyim ve YKS'ye hazırlanıyorum onun için bir tablet istiyorum. Almışken orta düzey ve uzun ömürlü olsun.
Hocam buyuk ihtimalle bunu alacagim gibi duruyor Honor V9 hem 18-19K'ya cikti hem de sitelerde stoğu bitti. Baska varsa oneri Honor V9 ile kapisabilecek veya kesinlikle oneriyorum dediginiz.
Hocam buyuk ihtimalle bunu alacagim gibi duruyor Honor V9 hem 18-19K'ya cikti hem de sitelerde stoğu bitti. Baska varsa oneri Honor V9 ile kapisabilecek veya kesinlikle oneriyorum dediginiz.
Kankam Lenovo ideatabin paketimde kalemle gelmesi 144hz olması 4jbl hoparlör 12.7 inç vs. Ve dimensity 8300 ile gelmesi üst düzey bı f/p ürünü aktif olarak kullanıyorum harika