15 - 16 bin TL'ye F/P kalemli tablet önerisi

dsame991

Femtopat
Daha fazla  
Uzun yıllar güncelleme alacak Apple/Samsung kalemli tablet arıyorum. 128 GB depolama alanı yeterli. Şu an için aklımda iPad 11. nesil var. Bir de şu an üniversite dönemi olduğu için fiyatlar arttı, eylül-ekim gibi almam daha mantıklı olur mu sizce? Bütçe 15-16 bin TL. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yıllar güncelleme alacak Apple/Samsung kalemli tablet arıyorum. 128 GB depolama alanı yeterli. Şu an için aklımda iPad 11. nesil var. Bir de şu an üniversite dönemi olduğu için fiyatlar arttı, Eylül-Ekim gibi almam daha mantıklı olur mu sizce? Bütçe 15-16 bin TL. Ne önerirsiniz?

Hocam Huawei alamaz mısınız?

Niçin hocam işlemcilerden dolayı mı? Fiyatı 25-30 binlere kadar artırıp taksite de gidebilirim. Çin ürünleri bana hiç güven vermiyor şu ana kadar hiçbir Çin menşeli üründe iyi ki almışım diyemedim, hep hatalar.

Hocam benim kendi görüşürüm yani ben tavsiye etmiyorum üst modelleri alınır ama F/P modellerini sevmiyorum. Zaten artık Çin malı olmayan bulmak zor ama son tavsiyem iPad A16.

Hocam benim kendi görüşürüm yani ben tavsiye etmiyorum üst modelleri alınır ama F/P modellerini sevmiyorum. Zaten artık Çin malı olmayan bulmak zor ama son tavsiyem iPad a16.
Ama onun sıkıntısı da kalem ve klavyesi aşırı pahalı ama yine size kalmış.

Uzun yıllar güncelleme alacak Apple/Samsung kalemli tablet arıyorum. 128 GB depolama alanı yeterli. Şu an için aklımda iPad 11. nesil var. Bir de şu an üniversite dönemi olduğu için fiyatlar arttı, eylül-ekim gibi almam daha mantıklı olur mu sizce? Bütçe 15-16 bin TL. Ne önerirsiniz?
Lenovo idea tab pro f/p açısından çok iyi bakabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı