Gariban Köpek
Centipat
Daha fazla
İyi sosyaller, yeni bir telefon almayı düşünüyorum başlıkta yazdığı gibi 15-16 bin TL kadar bir bütçem var Samsung Galaxy A55 almayı düşünüyordum ancak A55 ile ilgili konularda hep A55'in kötülendiğini gördüm sanırım o dönemler 20 bin TL bandındaymış, şuansa 16-17 bin civarında, A55'i bu fiyatlarda önerir misiniz? Önermiyorsanız A55 yerine ne gibi telefonlar alınabilir?
İstediğim şeyler:
-Hissiyatı iyi olsun, yani elime aldığımda amiral gemisi bir telefon tutuyormuş gibi hissedeyim, elime tam otursun telefon ağırlığını hissedeyim (arkası cam olanlar çok güzel görünüyor gözüme)
-Kamerası fiyatına göre iyi olsun, çok kamera kullandığım söylenemez ancak bu alacağım telefonu 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum o yüzden iyi olursa daha iyi olur benim için.
-Akıcı olsun, yani uygulama açıp kaparken takılmalar olmasın.
-Ekranı fiyatına göre iyi olsun, boş zamanımda çok film izleyen biriyim.
-Tasarımı güzel olsun, tabii ki kişisel bir şey güzel görünüp görünmediği ancak örnek vermek gerekirse A55'in tasarımı gözüme çok hoş geliyor.
İstediğim şeyler:
-Hissiyatı iyi olsun, yani elime aldığımda amiral gemisi bir telefon tutuyormuş gibi hissedeyim, elime tam otursun telefon ağırlığını hissedeyim (arkası cam olanlar çok güzel görünüyor gözüme)
-Kamerası fiyatına göre iyi olsun, çok kamera kullandığım söylenemez ancak bu alacağım telefonu 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum o yüzden iyi olursa daha iyi olur benim için.
-Akıcı olsun, yani uygulama açıp kaparken takılmalar olmasın.
-Ekranı fiyatına göre iyi olsun, boş zamanımda çok film izleyen biriyim.
-Tasarımı güzel olsun, tabii ki kişisel bir şey güzel görünüp görünmediği ancak örnek vermek gerekirse A55'in tasarımı gözüme çok hoş geliyor.