15-16 yaşından sonra hiç boyum uzamadı?

Abdullah_gul31

Femtopat
Daha fazla  
15 yaşımdan beri hiç boyum uzamadi şu an 17 yasindayim aynı boydayim bir anormallik var.
2 yıldır boyumu olcerim. Hep 167 duydum. Şu aralar oluyorum. 165 çıkıyor 2 cm kısa nedeni nedir? Millet uzarken ben kısalıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşımdan beri hiç boyum uzamadi şu an 17 yasindayim aynı boydayim bir anormallik var.
2 yıldır boyumu olcerim. Hep 167 duydum. Şu aralar oluyorum. 165 çıkıyor 2 cm kısa nedeni nedir? Millet uzarken ben kısalıyor muyum?

Metre ile alakalıdır büyük ihtimal. Vitaminlerinizi dikkatli kullanın. Ayrıca boy %90 genetiktir. Ben 16 yaşında 180'im.

Spor yapıyorsanız kısalma mevzusu var ama pek onunla alakası yok gibi. Bu boy işi tamamen genetik. Ilerleyen yıllarda birden uzadıgınızı goreceksiniz.

Metre ile alakalıdır büyük ihtimal. Vitaminlerinizi dikkatli kullanın. Ayrıca boy %90 genetiktir. Ben 16 yaşında 180'im.

1-1.5 yıldır aynı boydayim o zamanlar B12 D çinko eksikliğim vardı şu an hepsini düzelttim vitaminlerin gayet düzenli şu yaştan sonra uzayacagimi sanmiyorum ama acaba uzar miyim diye düşünüyorum.

1-1.5 yıldır aynı boydayim o zamanlar B12 D çinko eksikliğim vardı şu an hepsini düzelttim vitaminlerin gayet düzenli şu yaştan sonra uzayacagimi sanmiyorum ama acaba uzar miyim diye düşünüyorum.
Hocam ben de öyleydim 14-15 yaşlarıma kadar uzamıştım boyumun uzaması durdu ondan sonra. Daha uzamanız imkansız değil.

24 yaşındayım. 16 17 yaşından sonra uzamadım hiç. 165 boyum ve göbeğimle mutluyum. Dünyanın sonu değil boy. Ha şu dezavantajı var gidip de 175 kızla ilişkin sağlıklı yürümez. İlerideki eşini de kendine yakın boylarsa seçersin. Böyle diyorum ama dayım 167 falan yengem 175'dir. Kısaca kafana takma devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı