15-17 bin TL hazır sistem önerisi

Enverwolf

Hectopat
Daha fazla  
Kasa için 15-17k bütçem var, malum sebeplerden dolayı vatandan almayı düşünüyorum, ancak ilk bilgisayarım olacağı için özelliklerini sizin kadar anlamıyorum bu attıklarım üzerinden yorum yapabilir veya varsa öneride bulunursanız çok sevinirim.

3060 ekran kartli hazır sistem alırken ekran kartının 12 RAM'li model olmasina dikkat et.

Evet birinde 8 GB kullanılmış sağ olun hocam, bunun haricinde bakarken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Biraz araştırdım kasa ve PSU hazır sistemlerde sıkıntı olabiliyormuş galiba bilginiz var mı bu konuda.

Hocam benim tavsiyem bunlar. Eğer buradan alabilirseniz çok daha iyi olur.

Hocam benim tavsiyem bunlar. Eğer buradan alabilirseniz çok daha iyi olur.

Maalesef ki peder yüzünden internetten sipariş veremem, bunun için vatandan almak zorunda kalıyorum, yine de sağolun hocam

Pc hocasının 11k'ya topladığı bu sistem nasıldır belki ikna ederim pederi

• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
• Ekran kartı: Sapphire RX 6600 8GB
• Anakart: Gigabyte A520M-K V2
• RAM: Team T-Force Vulcan (2x8) 16GB 3200MHz CL16
• Depolama: Apacer 512GB NVMe M2 SSD
• Kasa: Bitfenix Nova Mesh SE TG
• PSU: Xigmatek 500W 80+

Son düzenleme:
Maalesef ki peder yüzünden internetten sipariş veremem, bunun için vatandan almak zorunda kalıyorum, yine de sağolun hocam

Pc hocasının 11k'ya topladığı bu sistem nasıldır belki ikna ederim pederi

• İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
• Ekran kartı: Sapphire RX 6600 8GB
• Anakart: Gigabyte A520M-K V2
• RAM: Team T-Force Vulcan (2x8) 16GB 3200MHz CL16
• Depolama: Apacer 512GB NVMe M2 SSD
• Kasa: Bitfenix Nova Mesh SE TG
• PSU: Xigmatek 500W 80+
Fiyatına göre gayet iyi sistem hocam alınabilir.

Son düzenleme:
Peki siz alacak olsaydınız hangisini alırdınız hocam.
15-16K arasında benim attığım 2 sistemden birini alırdım. 11K'ya attığın sistemde gayet güzel. Tamamen bütçene bağlı. Ama R5 5600 + RX 6700 XT kombinasyonu senin attığın sisteme nazaran çok daha iyi. Ama başka sitelerde daha uygun fiyata var mı bu kombinasyonlar bilmiyorum.

Peki siz alacak olsaydınız hangisini alırdınız hocam.

Ek olarak şöyle bi sistem buldum fiyatına bakınca pek güvenemedim gördüğüm kadarıyla bu seviyede GTX 1650 1050 ti falan var, siz ne dersiniz VIVIEN-DEEP/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB/16GB DDR4/500GB Gen3x4 M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
PSU kötü hocam. Maksimum bütçeyi söyleyin biraz araştırma yapıp size döneyim isterseniz.

15-16K arasında benim attığım 2 sistemden birini alırdım. 11K'ya attığın sistemde gayet güzel. Tamamen bütçene bağlı. Ama R5 5600 + RX 6700 XT kombinasyonu senin attığın sisteme nazaran çok daha iyi. Ama başka sitelerde daha uygun fiyata var mı bu kombinasyonlar bilmiyorum.

PSU kötü hocam. Maksimum bütçeyi söyleyin biraz araştırma yapıp size döneyim isterseniz.
Başlıkta belirttiğim gibi 15-17k arası vatan olursa sevinirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı