15-17 Bin TL hazır sistem önerisi

notmythier

Centipat
Merhaba dün açtığım konu neticesinde aşağıdaki sistemlere göz gezdirdim ve bayağı işe yarar olduklarını fark ettim. Aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim, eğer başka daha iyi bir seçenek varsa belirtirseniz sevinirim.
Kasa 1
Kasa 2
Kasa 3
Kasa 4
Dipnot; Büyük ihtimalle Ryzen 5 5500'lüleri 5600 yapacağım ona göre değerlendirirseniz sevinirim, iyi Sosyaller.

Merhaba dün açtığım konu neticesinde aşağıdaki sistemlere göz gezdirdim ve bayağı işe yarar olduklarını fark ettim. Aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim, eğer başka daha iyi bir seçenek varsa belirtirseniz sevinirim.
Kasa 1
Kasa 2
Kasa 3
Kasa 4
Dipnot; Büyük ihtimalle Ryzen 5 5500'lüleri 5600 yapacağım ona göre değerlendirirseniz sevinirim, iyi Sosyaller.

AMD sistem belki ama onun dışında hiçbiri alınmaz.

Kasa 1
Kasa 2
Kasa 3
Kasa 4
Dipnot; büyük ihtimalle Ryzen 5 5500'lüleri 5600 yapacağım ona göre değerlendirirseniz sevinirim, iyi sosyaller.

Kasa3 5600X + B550 özeleştirmesi yapıp alabilirsiniz.
Bu devirde a serisi anakart alınmaz.

7600 al geç hem diğerlerinden ucuz hem de 3060'dan aşağı kalır yanı yok.

3060'dan bayağı güçlüymüş testlerine baktım da kesinlikle 7600'lü olanı al.

Bana hala RTX ve DLSS çok daha cazip geliyor o yüzden ben olsam 3060 veya 3060 Ti bir model alırdım.

7600 al geç hem diğerlerinden ucuz hem de 3060'dan aşağı kalır yanı yok.

3060'dan bayağı güçlüymüş testlerine baktım da kesinlikle 7600'lü olanı al.

Ayrıca bazı oyunlarda 3060 Ti ciddi anlamda önde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX modunu kullanmak istiyorsanız 3070 aşağısına düşmemenizi tavsiye ederim

Bana hala RTX ve DLSS çok daha cazip geliyor o yüzden ben olsam 3060 veya 3060 Ti bir model alırdım.

Ayrıca bazı oyunlarda 3060 Ti ciddi anlamda önde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum adam 3060 Ti'lı hazır sistem atmamış ki atsa ona göre yorum yaparız ama attıkları arasında en iyisi 7600'lü diğerlerinin işlemcisi Ryzen 5 5500 ve çöp bir işlemci.

5500leri 5600 yapacağını belirtmiş ama fiyat farkı ödeyecek diğer sistemlere onun için attıkları arasında en iyisi 7600'lü olan

7600 render için kullanılabilir mi sizce?

Söz konusu özelleştirilmeleri yapınca bütçemi bayağı aşıyor kasa ki soğutucu dışında kasa için bütçe pek de esnek değil açıkçası.

AMD OpenGL teknolojisi var. Render kastınız video kurgu ise evet yapılır. Ama 3D modelleme Blender ise CUDA çok daha faydalı olacaktır. Ama yapılmaz diye bir şey yok tabii ki.

7600 al geç hem diğerlerinden ucuz hem de 3060dan aşağı kalır yanı yok

3060'dan bayağı güçlüymüş testlerine baktım da kesinlikle 7600'lü olanı al
7600'lü sistemin kasası çok kötü diyorlar doğru mu sizce?

AMD OpenGL teknolojisi var. Render kastınız video kurgu ise evet yapılır. Ama 3D modelleme Blender ise CUDA çok daha faydalı olacaktır. Ama yapılmaz diye bir şey yok tabii ki.
Render kastım evet video kurgu. 3D'ye çok bulaşmayı düşünmüyorum daha sonrasında zaten büyük ihtimalle sistemi modifike edeceğim biraz zaman sonra. Genel olarak oyun geliştirme ve video kurgu takılacağım. Ve tabiki oyun oynayacağım.

7600'lü sistemin kasası çok kötü diyorlar doğru mu sizce?

Render kastım evet video kurgu. 3D'ye çok bulaşmayı düşünmüyorum daha sonrasında zaten büyük ihtimalle sistemi modifike edeceğim biraz zaman sonra. Genel olarak oyun geliştirme ve video kurgu takılacağım. Ve tabii ki oyun oynayacağım.

Kasa kötü marka ama PSU sağlam sorun olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı