deffluvu Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #21 Efee35 dedi: Teşekkürler hocam peki ben şimdi bu PC'yi alacağım fakat ileride sıkılır mıyım paramı boşuna vermek istemem tecrübeniz var mı bu konuyla ilgili? Genişletmek için tıkla... Hocam buna cevap bulabilecek tek kisi sensin. Ben de bilgisayari yeni aldim daha sikilmadim.
Efee35 dedi: Teşekkürler hocam peki ben şimdi bu PC'yi alacağım fakat ileride sıkılır mıyım paramı boşuna vermek istemem tecrübeniz var mı bu konuyla ilgili? Genişletmek için tıkla... Hocam buna cevap bulabilecek tek kisi sensin. Ben de bilgisayari yeni aldim daha sikilmadim.
Efee35 Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 414 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #22 deffluvu dedi: Hocam buna cevap bulabilecek tek kisi sensin. Ben de bilgisayari yeni aldim daha sikilmadim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
deffluvu dedi: Hocam buna cevap bulabilecek tek kisi sensin. Ben de bilgisayari yeni aldim daha sikilmadim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.