15 -18 TL arası toplama sistem önerisi

Bütçe
15000, 18000

Rex3121

Centipat
Daha fazla  
15K-18K bütçe ile masaüstü bilgisayar toplamak üstiyorum. Ekran kartı GTX 1600 Serisinden olmal. I işlemci Intel i5 6.nesil veya üstü olsun. Bir de başta neleri almalıyım? Okul harçlığımı biriktire biriktere alacağım. İçin başta hangilerini almalıyım? Zam gelir diye ona göre liste verebilirseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
1k cikabilirseniz en iyisi bu olur. GTX 1600 serisi iptal, Intel i5 iptal.

Ha, simdi anladim. Okul harcligini biriktirdigin zaman toplu sekilde al bence. O zamana kadar o sistem kalmaz zaten. Ama sunu soylebilirim, net bir bütçe verilmis. Yani okul harcliginizi bu kadar biriktirip tam bu bütçe verilmesi tuhaf. GTX dusuk kalir. Her neyse.

Parça parça toplayacağım diyor arkadaş.

Ürüne baktımda ürün indirime girmiş ve şuan babam napsam ne etsem almaz zaten ondan tahminen vereceği harçlığı düşünerek hesab etmişim

Ürüne baktım da ürün indirime girmiş ve şu an babam ne yapsam ne etsem almaz zaten ondan tahminen vereceği harçlığı düşünerek hesap etmişim

Paran hazir oldugu zaman degerlendirebiliriz. Hazir sistem daha iyi olur komple yeni sistem olsun.

Cunku sistem onersem bile o zamana kadar fiyat artar ya da stok biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…