15-18K sistem önerisi

Bütçe
18.000

Rebelleous

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, küçüklüğünden beri oyun oynayan oyunları bir türlü bırakamayan bir yazılım mühendisiyim. Uzun zamandır bilgisayar toplamıyorum yeni anakart serilerine vb. uzak kaldım donanım konusunda. Şu anlık esnek olan netliği belirli olmayan bütçem var. Şöyle bir durum kasaya ayırabileceğim minimum 15.000 maksimum 18.500 TL bütçem olacak. 4 adet hazır sistem buldum. Sizce bu sistemler stabil midir? Alınır mı, artıları eksileri nelerdir. Hangisini alıp neleri değiştirmem gerekir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teknogenetik Armor X7
Game Garaj Deluxe-5A(bu PC için aşağıdaki özelleştirmeleri sağladım fakat Palit markasını ilk defa duyuyorum güven vermedi)

1634295763726.png

Gelelim bütçeyi maksimize edebilirsem alabileceğim hazır sistemlere:
GamingGen AORUS-3070
İnceHesap Fenix-Gold

Değerli görüşlerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@RPM
Bu sistemdeki PSU pek iyi değil. Ayrıca, sıvı soğutucuyu sistemden bağımsız olarak alırsanız daha iyi bir model önerebiliriz.

Palit gayet kaliteli bir marka.

RTX 3000 serisi ile piyasaya sürdükleri GameRock modeli, aynı fiyat aralığındaki çoğu modelden daha iyi.

Hocam peki bu attığım iki ayrı ekran kartını içeren bütçesi farklı olan 2 ayrı bölümün seçeneklerinden hangisi daha mantıklı 3060 Ti'lı sistem ve 3070'li sistemlerden?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı