15-18k sistem önerisi

Hocam siz şu 2.sistemi alıp 5 5600 ve 1TB yapın alın geçin gerek yok daha kasmaya bence.

PSU ileride değiştirilir fakat ekran kartını değiştirmek için PSU kadar az ücret ödemezsiniz

Hocam arkadaş zorlayamam diyor 18.500'lik sistem PSU değişti desek 20k edecek? Ayrıca RX 6600 de boş kart değil, şu an çoğu oyunu yüksekte oynatacak güçte.

Benim önerim o bütcede RTX yerine RX tercih edilmesi.

Hocam arkadaş zorlayamam diyor 18.500'lik sistem PSU değişti desek 20k edecek? Ayrıca RX 6600 de boş kart değil, şu an çoğu oyunu yüksekte oynatacak güçte.

18 bin TL bütçe ile 6600 alması ne kadar mantıklı? Bende bütçe artarsa diye belirttim.

Hocam işte 16.00 bütçe ile diyelim ona hani çıkabiliyorsa alabilir ben 3 ay önce bu sistemi 17k'ya almıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkte 11.999TL'ye 5 5500 RX 6600 var yükseltmelerle 15.800'ün altında alınabilir bi bakın isterseniz,videonun içinde indirim kodu var onu girmeniz gerek alırken.

Hocam işte 16.00 bütçe ile diyelim ona hani çıkabiliyorsa alabilir ben 3 ay önce bu sistemi 17k'ya almıştım.
Pahalıya almışsınız, 12.999 TL’ye kadar düştü RX 6600 sistemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…