INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com 
INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com 
Sistemden beklentilerimi karşılar mı gerçekten 1080p high olarak testlerede bakacağım şimdi.
Ve hocam bu sisteme soğutucuya falan gerek var mı veya ekstra başka bir şey.
Fazlasıyla karşılar.Sistemden beklentilerimi karşılar mı gerçekten
Stok soğutucu ile geliyor idare eder ama daha düşük ve stabil sıcaklıklarda oyun oynamak istiyorsan bütçene uygun bir kule tipi öneririz.
Stok fan ile rahat idare edersiniz.Bütçe yok belki ileride alırım.
Stok fan takılı gelir, kart demonte.sanırsam ekran kartı ile soğutucu takılı olarka gelmiyor
Sizce SSD 1 TB yapmaya gerek var mı?
Stok fan ile rahat idare edersiniz.
Stok fan takılı gelir, kart demonte.
Anakart'da 2. bir M.2 slotu olmadığı için sıcak bakıyorum.
Anakart'da 2. bir M.2 slotu olmadığı için sıcak bakıyorum.
Ben şu slot olayını anlamıyorum diyelim ki bu sistemi 500 GB SSD ile aldım ileride bir 500 GB daha takmak istersem yanına takamaz mıyım?
Peki sistemi kaça satabilirim? Sizi de yordum kusura bakmayın.Şöyle anlatayım; her anakartta belirli sayıda M.2 slotu var, genelde ya 1 ya da 2 tane olur ama hazır sistemlerde genelde giriş seviyesi anakartlar bulunduğu için 1 tane slot oluyor. O yüzden gelecekte bir tane daha M.2 SSD alıp takamıyorsunuz ancak SATA takarsiniz oda daha pahalıya gelir ve daha az performans alırsınız.
Çok bir şey etmez 1K eder mi onu bile bilmiyorum.Peki sistemi kaça satabilirim? Sizi de yordum kusura bakmayın.