15-19 bin TL sistem önerisi

738893

Centipat
Yani 15 19 k arasında olsun fakat 19 olmasını çok istemiyorum bütçemi zora sokuyor gerçekten.
Sistemde yapacaklarım: Ders çalışacağım ve ağırlıklı oyun oynayacağım.
Oynayacağım oyunlar: FPS olarak CS 2, Valorant, PUBG Mobile (GameLoop) gibi oyunlar oynayacağım belki diğer FPS oyunlarına da bakarım Apex veya Rainbow oyunlarına da bakabilirim ve tüm hikayeli oyunları oynatsın istiyorum 1080p high ayarlarda.
Herhalde oynarım bu bütçe.
Not: Yazım hatam varsa ricam ban atmadan düzeltin klavyemde sıkıntım var.

@GaNDaLF_the_Grey @pawEn @EfeAkkaya @Saint Lucia @Prime777 önerilere ihtiyacım var.

Son düzenleme:

Sistemden beklentilerimi karşılar mı gerçekten 1080p high olarak testlerede bakacağım şimdi.

Ve hocam bu sisteme soğutucuya falan gerek var mı veya ekstra başka bir şey.

Sistemden beklentilerimi karşılar mı gerçekten 1080p high olarak testlerede bakacağım şimdi.

Ve hocam bu sisteme soğutucuya falan gerek var mı veya ekstra başka bir şey.

Stok soğutucu ile geliyor idare eder ama daha düşük ve stabil sıcaklıklarda oyun oynamak istiyorsan bütçene uygun bir kule tipi öneririz.

Sistemden beklentilerimi karşılar mı gerçekten
Fazlasıyla karşılar.

Stok soğutucu ile geliyor idare eder ama daha düşük ve stabil sıcaklıklarda oyun oynamak istiyorsan bütçene uygun bir kule tipi öneririz.

Bütçe yok belki ileride alırım şimdi idare eder ve sanırsam ekran kartı ile soğutucu takılı olarka gelmiyor mu montaj yapılsın dediğim halde.

Ve sizce SSD 1 TB yapmaya gerek var mı?

Stok fan ile rahat idare edersiniz.

Stok fan takılı gelir, kart demonte.

Anakart'da 2. bir M.2 slotu olmadığı için sıcak bakıyorum.

SSD 1 TB yapmaya gerek var mı yani benim amacım 15-16 k verip işi bitirmek şu anki sistemi satıp üstüne koyup alacağım şu anki sistemim 4 GB RAM 1,5 Intel HD Graphics ekran kartı i3 3220 CS 1.6 CS Source PES 13 NFS falan akıyorum derslerde günlük kullanımdada akıyorum üzmüyor kaça satarım ve yanında 1366x768 ghostingsiz ölü pikselsiz falan phılıp 60 Hz monitör ve harika temizlikte klavye mouse ne kadar satabilirim.

Anakart'da 2. bir M.2 slotu olmadığı için sıcak bakıyorum.

Ben şu slot olayını anlamıyorum diyelim ki bu sistemi 500 GB SSD ile aldım ileride bir 500 GB daha takmak istersem yanına takamaz mıyım yani RAM gibi 16x2 falan veya 8x2 diyoruz ya bende iki tane 500 GB takamaz mıyım öyleyse kanka ileride 500 GB SSD'yi satıp 1 TB almam mı gerek açıklar mısın?

@efe akka hocam cevap verir misiniz?

@EfeAkkaya

Son düzenleme:
Ben şu slot olayını anlamıyorum diyelim ki bu sistemi 500 GB SSD ile aldım ileride bir 500 GB daha takmak istersem yanına takamaz mıyım?

Şöyle anlatayım; her anakartta belirli sayıda M.2 slotu var, genelde ya 1 ya da 2 tane olur ama hazır sistemlerde genelde giriş seviyesi anakartlar bulunduğu için 1 tane slot oluyor. O yüzden gelecekte bir tane daha M.2 SSD alıp takamıyorsunuz ancak SATA takarsiniz oda daha pahalıya gelir ve daha az performans alırsınız.

Peki sistemi kaça satabilirim? Sizi de yordum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…