Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.041 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Kesin bir bilgi bulamadım internette. Tatil mi değil mi?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Arası değil. O günler tatil sadece.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 12 Mayıs 2023 #3 Sadece 15 ve 19 Mayıs tatil.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 12 Mayıs 2023 #4 Kesin bir bilgi var o da 15 Mayıs ve 19 Mayıs'ın tatil olması. 19 Mayıs arası neden tatil olsun?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #5 pwleredal dedi: Arası değil. O günler tatil sadece. Genişletmek için tıkla... Bizim fen hocası sadece devlet okullarında tatil olacak demişti. Doğru mu?
pwleredal dedi: Arası değil. O günler tatil sadece. Genişletmek için tıkla... Bizim fen hocası sadece devlet okullarında tatil olacak demişti. Doğru mu?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #6 Kyrie Irving dedi: Bizim fen hocası sadece devlet okullarında tatil olacak demişti. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Doğrudur, seçimler devlet okullarında yapılacağı için.
Kyrie Irving dedi: Bizim fen hocası sadece devlet okullarında tatil olacak demişti. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Doğrudur, seçimler devlet okullarında yapılacağı için.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #7 Doğru değil ben özel okuldayım özel okullar da tatil. Kyrie Irving dedi: Bizim fen hocası sadece devlet okullarında tatil olacak demişti. Doğru mu? Genişletmek için tıkla...
Doğru değil ben özel okuldayım özel okullar da tatil. Kyrie Irving dedi: Bizim fen hocası sadece devlet okullarında tatil olacak demişti. Doğru mu? Genişletmek için tıkla...
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #8 Sir Nuvero dedi: Doğru değil ben özel okuldayım özel okullar da tatil. Genişletmek için tıkla... Özel okulda seçim yapılıyor mu? Hiç duymadım.
Sir Nuvero dedi: Doğru değil ben özel okuldayım özel okullar da tatil. Genişletmek için tıkla... Özel okulda seçim yapılıyor mu? Hiç duymadım.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #9 pwleredal dedi: Özel okulda seçim yapılıyor mu? Hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Seçim yapılıyor mu yapılmıyor mu bilmiyorum ama tatil oluyor. Yanlış bilgi vermeyeyim o konu hakkında.
pwleredal dedi: Özel okulda seçim yapılıyor mu? Hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Seçim yapılıyor mu yapılmıyor mu bilmiyorum ama tatil oluyor. Yanlış bilgi vermeyeyim o konu hakkında.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.996 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #10 pwleredal dedi: Özel okulda seçim yapılıyor mu? Hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet, bizim burada var yapılıyor, arkadaşlarım orada verecekler. Hatta bir evvelki seçimde babam da orada vermişti.
pwleredal dedi: Özel okulda seçim yapılıyor mu? Hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet, bizim burada var yapılıyor, arkadaşlarım orada verecekler. Hatta bir evvelki seçimde babam da orada vermişti.