15-20.000 TL ile Xbox mı PC mi alınmalı?

TheTiger50

Hectopat
Daha fazla  
15-20 bin arası oyun için bir şeyler arıyorum ve Xbox ile PC arasında kaldım. Konsol demiyorum çünkü dolar bu kadar çıkmışken PS5 oyunları çok can yakar direk PS'den vazgeçtim. PC olarak baktığımızda bu paralara en iyi 2060'lı sistem bulunuyor bir yandada 15 bin civarlarına Xbox Series X ve gamepas i var. Tercihiniz ne olurdu? RTX2060'lı 16 GB RAM'li 500 M.2 SSD'li r5/i5 işlemcili bir sistemmi yoksa Xbox Series X mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız sadece oyun oynamaksa Xbox Series X alın ama benim tercihim RTX2060'lı bir sistem olur çünkü Xbox'da oyun oynamak dışında pek bir şey yapılamaz ama PC'de sayamayacağımız kadar şey yapabiliriz oyun geliştirebiliriz, içerik üretebiliriz, para kazanabiliriz, mining yapabiliriz vb.

Sadece Game Pass oyunlarını oynarım deseydim Xbox alırdım. Ancak pek çok farklı türde oyun oynayabilmek ve tek bir platforma bağımlı kalmamak için ben şahsen PC tercih ederim.

Valla hocam asla ama asla bir konsola o fiyatlar verilmez, verilmemeli de ama yapacak bir şey yok. Sizin yerinizde olsam daha makul fiyatlı olan ikinci el tarafından bir Series X bakardım. Ya da ikinci el Series S alınıp yanına da ikinci elden GTX 960'lı bir sistem alınabilir.

Dolar düşünce PC'nin kralını alırsın be.

Xbox al ben de kullanıyorum çok güzel Series X özellikle kullandığım model o zaten.

Hocam ben olsam PC alıım çünkü Xbox'ta yapabilecekleriniz kısıtlı ama PC de çoğu şeyi yapabilirsiniz ve bana göre PC de oynarken daha çok zevk veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…