15-20.000 TL'ye 3D printer önerisi

TheMeliodas

Hectopat
Yer
İstanbul'da küçük bir yer
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Kaliteli baskılar çıkartabileceğim pürüzsüz yüzeyler oluşturabileceğim 3D Printer'a ihtiyacım var. Bir şey almayı düşünüyorum fakat piyasada ne var ne yok bilmiyorum. Bütçe 15-20k arası önerilerinizi bekliyorum.

Kaliteli baskılar çıkartabileceğim pürüzsüz yüzeyler oluşturabileceğim 3D Printer'a ihtiyacım var. Bir şey almayı düşünüyorum fakat piyasada ne var ne yok bilmiyorum. Bütçe 15-20k arası önerilerinizi bekliyorum.
Kartezyen ve açık kasa olmasına rağzıysan bambulab a1, kapalı kasa (sessiz ve abs basmak istiyorsan) flashforge 5m proç

O aralığa bambu lab a1(15.4k) alabilirsin. Yok ben renkli çok renkli baskı alıcam dersen bambu lab a1 mini combo(18.4k) alabilirsin. Yok tabla küçük ben azıcık büyük istiyorum ama renklide olsun dersen bambu lab a1 combo(22.1k) alabilirsin. Yok ben renkli olmasından vazgeçtim biraz mühendislik(PETG,ABS,ASA, ...) filamentleride kullanıcam ama şöyle çok abartmasın biraz sağlam olsun hızıda iyi olsun dersen Creality K1C(24.4k) indirimde biraz fiyatı düşüyor ama şuanki halleri bu. Fiyatlara robolinkten baktım başka sitelerde fiyat aşağı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı