15-20 bin TL arası her şey dahil sistem toplama

iTouclyxStrafe

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadasım bu sene staja gidecek fakat bir bilgisayar almak istiyor. Stajyer maaşı ile monitör, klavye, kulaklık, SSD 2. el olmaması gerek. Diğer parçalar 2. el olabilir.
Biraz arastırdım aklımda:
  • i3 12100F.
  • RX 6600 XT.
  • 16 GB RAM.
  • 500 GB SSD.
Bu tarz bir sistem var. Fakat cok bir bilgim yok. Arastırdıklarım kadarıyla varsa daha iyi önerileriniz bekleriz. Mümkün olabildiğince ucuz yollu olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
pc yi oyun içinmi iş yazılım photoshop içinmi alıcak hocam

Bende bu fiyat civarında 0 PC bakıyorum 4060 + R5 5600 ile çok iyi bir kasa kurabilirsin hazır alacaksan Gaming gen vb sitelerde hazır kasaya tıkla en ucuz yap orada özelleştir çıkacak oradan istediğini seç daha ucuza geliyor hepsini ayrı ayrı alacaksan Akakçe'ye gir hazır kasalardaki parçalar birbiriyle uyumludur F/P parçaları bul tek tek seç not et bir kenara Akakçe'ye girip tek tek arat al. Daha ucuz oluyor sana link atabilirim istersen.

Hocam daha ucuz oldugunu biliyorum ama arkadaş stajyer maaşı ile alacağı için birden veremez taksit te yaptıramıyor o yüzden ikinci el-sıfır ucuzdan yavas yavas toplamayı düsünüyor.

Hocam daha ucuz oldugunu biliyorum ama arkadaş stajyer maaşı ile alacağı için birden veremez taksit te yaptıramıyor o yüzden ikinci el-sıfır ucuzdan yavas yavas toplamayı düsünüyor.

Hocam o zaman örnek olarak 4K ya işlemci alsın belli bir zaman sonra anakart vb olarak ilerlerse daha mantıklı.

Hocam o zaman örnek olarak 4K ya işlemci alsın belli bir zaman sonra anakart vb olarak ilerlerse daha mantıklı.

Öyle yapacak zaten şu an sadece parçaları fiyatlara bakıyoruz. Yavaş yavaş yükselte yükselte almasını isterdim ama maalesef laptopu var o da cok kötü maalesef onu da yapamıyoruz.

Bu ikisi çok güzel olur bu bütçede. Ama 2-3 bin arttırması lazım yoksa boşa almış olur almışken iyisini alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…