15-20 bin TL arası telefon önerisi

Bütçe
15.000-20.000
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
İşçi
Oppo'ya da Xiaomi marka telefon almak istiyorum. Gerçekten telefonla neredeyse hiç işim olmadığı için aslında bir telefonda neye bakmam gerektiğini bile bilmiyorum. Rica etsem bana telefon önerebilir misiniz?

Neden Oppo'ya da Xiaomi hocam?

Muhtemelen F/P olduğu içindir. Kullandığım ilk 0 telefon POCO X6 proydu 1 sene zor dayandım. Xiaomi alınacak gibi değil.

Muhtemelen F/P olduğu içindir. Kullandığım ilk 0 telefon POCO X6 proydu 1 sene zor dayandım. Xiaomi alınacak gibi değil.

F/P bir yanları yok 2 markanında. Xiaomi cihazları sadece yurt dışı tercih etme taraftarıyım. Oppo'nun ise fiyatını hak eden bir modeli yok gibi bu fiyat bandında zaten.

Fiyatları bayağı iyi. Yerli üretim olduğu için vergi vs az.

F/P bir yanları yok 2 markanında. Xiaomi cihazları sadece yurt dışı tercih etme taraftarıyım. Oppo'nun ise fiyatını hak eden bir modeli yok gibi bu fiyat bandında zaten.

Vallahi çok bilmiyorum ben POCO X6 Pro için demiştim. Fiyatına göre oyun performansı, ekranı vs. iyiydi. Ama geri kalan kısımlar aşırı canımı sıktığı için satıp S24FE'ye geçtim 3 ay önce.

Vallahi çok bilmiyorum ben POCO X6 Pro için demiştim. Fiyatına göre oyun performansı, ekranı vs. iyiydi. Ama geri kalan kısımlar aşırı canımı sıktığı için satıp S24FE'ye geçtim 3 ay önce.

İyi yapmışsınız o zaman hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı