E Ege Alp Aslan Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 15-20 bin TL bandında alabileceğim en yüksek performanslı PC istiyorum. Yaz sonu eylül'de alacağım.
Kayass Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 212 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İşlemciyi 5600 yapmanı öneririm bütçe artarsa tabii.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İşlemciyi 5600 yapmanı öneririm bütçe artarsa tabii.
E Ege Alp Aslan Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 Kayass dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İşlemciyi 5600 yapmanı öneririm bütçe artarsa tabii. Genişletmek için tıkla... Bütçem yeterli 5600 için tabii ki ama ekran kartının markası Palit iyi olur mu bilemiyorum.
Kayass dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com İşlemciyi 5600 yapmanı öneririm bütçe artarsa tabii. Genişletmek için tıkla... Bütçem yeterli 5600 için tabii ki ama ekran kartının markası Palit iyi olur mu bilemiyorum.