15-20 bin TL civarı kask önerisi

Daha fazla  
Merhaba, Aprilia SX125 cross kullanıyorum. Bütçem 15-20bin TL birazcık aşabilirim kaliteli güzel duran bir kask arıyorum. Kask illaki cross kaskı olması gerekmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok anlamadığın konular insanların can güvenliğini de etkiliyor olsa böyle yorum yapar mısın hep?

Merhaba, Aprilia SX125 cross kullanıyorum. Bütçem 15-20bin TL birazcık aşabilirim kaliteli güzel duran bir kask arıyorum. Kask illaki cross kaskı olması gerekmiyor.

RPHA91 alabilirsiniz. Dünya'nın en sessiz kaskı ünvanını almış bir kask - 2025 şubat itibariyle bu hala böyle. İleride bir gün bu yoruma baktığınızda bu değişmiş olabilir. Bütçe 5 bin lira daha çıkarsa karbon modeli de var 25 bin TL'ye. 5-6 yıl boyunca güzel bir şekilde kullanabilrsiniz.

RPHA12'ler de kapalı kask halinde olanı. Çene açılır istemezsen de bunu alabilirsin.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim önerileriniz için. 3 kask arasında kaldım. Hangisini tavsiye etmemi önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…