15-20 bin TL civarı kask önerisi

Bu üç kask içinde kullanışlılık açısından RPHA91. Bende HX-1 karbon retro var ama uzun yol kaskı olarak pek kullanışlı değil. Şehir içi için gayet güzel ama, iş görüyor. Yazın püfür püfür, kışın önden az da olsa hava alıyor ama ben uzun yolda onu kullanmadığım için problem olmuyor.

24 bin gibi bir fiyata çıkacaksanız Rpha91'in karbonunu almanızı öneririm. AGV'yi değil.

Scorpion'un farklı modelini buldum R1 Carbon EVO daha hafifmiş. Tercihimi ikisinden birinde kullanacağım teşekkür ederim yardımınız için

Olaya sadece hafiflik olarak bakmamak gerek. KAfa yapınıza da uyması gerekiyor kaskların. Ek olarak şehir içi kullanımınız da olacaksa yüksek bütçedeki çene açılır kasklar daha kullanışlı.

Belirtmişim bilmediğimi hem sadece tavsiye veriyorum dikkatli oku

Olaya sadece hafiflik olarak bakmamak gerek. KAfa yapınıza da uyması gerekiyor kaskların. Ek olarak şehir içi kullanımınız da olacaksa yüksek bütçedeki çene açılır kasklar daha kullanışlı.

Scorpion exo R1 Carbon almayı düşünüyorum görünüşünden dolayı bir de taksit yapıyorlarmış tavsiye eder misiniz?

HJC RPHA91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…