15-20 bin TL direksiyon seti önerisi

Bütçe
15000-20000

emrxt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi bir direksiyon seti arıyorum.
15-20 bin yazdım ama daha ucuz da olabilir, 3-4 aylık kullanım sürem olacak 2. el satarken sorun yaşamayacağım bir cihaz arıyorum.
0 almama gerek yok 2. el de alabilirim ama nasıl kullanıldığını bilmediğimden 0 almak ilk tercihim.

F1 Assetto Corsa tarzı oyunlar oynuyorum ama ETS 2 gibi chill takılabileceğim sıralı vites olan setler arıyorum.
İnternette 12 bin civarına Rampage'nin setleri var ama kalitesinden emin değilim kullanmış arkadaşlar bilgiendirirse sevinirim teşekkürler.

Bütçeniz için G29 mantıklı duruyor. Çoğu Rampage'lerin yaylı ve eski sistemlerinin aksine dişli sisteme sahip ve ikinci el piyasasında zorluk yaşamazsınız, piyasada gayet aktif bir model.

2. el temiz fatura tarihi 2025 veya 2024 sonu olan T300 RS GT'den başka bir şey almamanı tavsiye ederim. G29 ile arada oyun hissiyatında dağlar var. Uçurumlar var. Kesinlikle ciddi fark var G29 bakma bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…