15-20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15000-20000 TL

Newasky

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba, 15-20 bin TL aralığında oyunlarda yüksek performans veren bir cihaz arıyorum. 2 seçenek buldum, aşağıdaki bağlantıları mevcut. Başka ne önerebilirsiniz? Eğer 8 GB bellekli olanı seçersem RAM yükseltmesi ve çift kanal çalıştırmak için ne yapmam gerekir?

Aceri alın hocam. Tek kanal 8 gb ram vardı yanlış hatırlamıyorsam. Aldıktan sonra 600 lira civarına 8 gb ram daha alırsınız çift kanal yaparsınız keyfinize bakarsınız. Bu arada büyük ihtimal zam gelecek elinizi çabuk tutun. 16.999 çok iyi fiyat.

Soru sor satıcıya direkt Trendyol satıyor hızlıca dönüş yapacaktır. Kaç tane RAM slotu var kaç tane SSD slotu var? Eğer 2 veya 4 RAM slotu varsa 2 tanede SSD girişi varsa direkt Acer al derim.

Merhaba, 15-20 bin TL aralığında oyunlarda yüksek performans veren bir cihaz arıyorum. 2 seçenek buldum, aşağıdaki bağlantıları mevcut. Başka ne önerebilirsiniz? Eğer 8 GB bellekli olanı seçersem RAM yükseltmesi ve çift kanal çalıştırmak için ne yapmam gerekir?

Ekstra aynı ramden alıcan.Ben nitroma öyle yaptım.

Soru sor satıcıya direkt Trendyol satıyor hızlıca dönüş yapacaktır. Kaç tane RAM slotu var kaç tane SSD slotu var? Eğer 2 veya 4 RAM slotu varsa 2 tanede SSD girişi varsa direkt Acer al derim.
Aynı cihaz bende var.2 slot.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı