dediğiniz fiyata imkansız anca 2. el felan olabilirBütçem 15-20 arasında GTA 5 RDR2 Call of Duty gibi oyunları sorunsuz kasma donma olmadan 80-90 FPS civarında oynatacak bir laptop lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem 15-20 arasında GTA 5 RDR2 Call of Duty gibi oyunları sorunsuz kasma donma olmadan 80-90 FPS civarında oynatacak bir laptop lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem 15-20 arasında GTA 5 RDR2 Call of Duty gibi oyunları sorunsuz kasma donma olmadan 80-90 FPS civarında oynatacak bir laptop lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe 30-40k bandına çıkabilirse istediğiniz özellikte bir laptop bulabilirsiniz. Spesifik oyun ve grafik ayarları söylerseniz bütçenize uygun ideal bir sıfır laptop bulabilirim(bütçe ile istekleriniz çok uçuk). Ama bu bütçeye 2. el daha mantıklı olur bütçeniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.