15-20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20000

emircan1156

Femtopat
Daha fazla  
15-20 bin liraya alabileceğim hem fotoğraf düzenleme hem yazılım hem de ortalama bir oyun oynayabileceğim mümkünse i5-i7 işlemci H serisi bir laptop önerebilir misiniz?

15-20 bin liraya alabileceğim hem fotoğraf düzenleme hem yazılım hem de ortalama bir oyun oynayabileceğim mümkünse I5-I7 işlemci h serisi bir laptop önerebilir misiniz?

20 bin TL'ye bulmak zor birazdan konuya yazan kişilerde bunun imkansız olduğunu söyler zaten.
O paraya ikinci el al desek aldıktan sonra ekran kartı felç kalır.
En iyisi bütçeyi arttırıp Acer laptoplara bakın ucuz oluyorlar.

Lenovo ideapad gaming 3 modelleri var 0 21 bine çıkabiliyosanız farklı ekran kartlı modelleri olan bu dizüstü bilgisayara bakabilirsiniz

Masaüstü alma şansınız varmı?adam akıllı 30 bine hiçbişey yok çünkü
abartmayın hocam. 15 yıllık masaüstü var evde. 4 gb ram yetmiyor artık. laptop daha rahat olduğu için laptop almak istiyorum. 30 bine bence gayet güzel laptoplar var. zaten öyle ağır programları kaldırmasını beklemiyorum. günlük kullanıma yetsin bi de cs2 volarant tarzı oyunları kaldırsın yeter.

abartmayın hocam. 15 yıllık masaüstü var evde. 4 gb ram yetmiyor artık. laptop daha rahat olduğu için laptop almak istiyorum. 30 bine bence gayet güzel laptoplar var. zaten öyle ağır programları kaldırmasını beklemiyorum. günlük kullanıma yetsin bi de cs2 volarant tarzı oyunları kaldırsın yeter.
Bu fiyata 4050 alınır ama seyahat etmiyorsan masaüstü 4060 sistem alabilirsin

4050 sistem alabiliyorsunuz 30bine dlss3 teknolojisini de kullanabilirsiniz istiyorsanız 4050li bi dizüstü bulabilirim
3050 de olur ama 4050 olursa daha iyi olur. yani dediğim gibi çok ağır program kullanmayacağım. yazılım, editleme, vs. bunları öğrenmeye yeni yeni başşlayacağım o yüzden başlangıçç seviyesi uygulamaları açsa yeter bana ayrıca cs2 volarant tarzı oyunları da sorunsuz oynatırsa süper olur. bir de şarjı çok hızlı bitmesin ısınma sorunu olmasın. böyle bir laptop benim için ideal olur bulabiilirseniz çok memnun olurum.

Bu fiyata 4050 alınır ama seyahat etmiyorsan masaüstü 4060 sistem alabilirsin
tercihim laptoptan yana. daha kullanışlı. masaüstü düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı