15-20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20000

BayOguz

Kilopat
Daha fazla  
Kardeşime hediye laptop alacağım fakat Gaming harici laptoplardan hiç anlamıyorum. Şu an da üniversite okuyor, onun için makale ve sunu hazırlayabileceği, Photoshop programlarını sorunsuz kullanabileceği çok güçlü olmayan bir laptop arıyorum. Tüm önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sizin gibi bu tarz bir dizüstü bilgisayar arayışı içerisindeyim. Bu konuda, kendim için beğendiğim bir modeli sizinle paylaşmak istiyorum. Sizin için de uygun olabileceğini düşünüyorum:

HP 15-fc0059NT

Kardeşime hediye laptop alacağım fakat Gaming harici laptoplardan hiç anlamıyorum. Şu an da üniversite okuyor, onun için makale ve sunu hazırlayabileceği, Photoshop programlarını sorunsuz kullanabileceği çok güçlü olmayan bir laptop arıyorum. Tüm önerilere açığım.

Tam bir F/P ürünü şiddetle tavsiye ederim.

Ben de sizin gibi bu tarz bir dizüstü bilgisayar arayışı içerisindeyim. Bu konuda, kendim için beğendiğim bir modeli sizinle paylaşmak istiyorum. Sizin için de uygun olabileceğini düşünüyorum:

HP 15-fc0059NT

güldürme 14 inç laptoba bu kadar para mı verilir
Çok saçma bir bakış açısı bu. Benim aradığım laptop özelliklerinde kompakt ve taşınabilir olması çok önemli. Arkadaşın attığı Acer hem küçük hem de fiyatına göre çok güzel bileşenler barındırıyor. Doğrusu Acer'in böyle cihazı olduğunu bilsem firmaya Expertbook aldırmazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı