15-20 bin TL laptop önerisi

kyotocarteL

Centipat
Katılım
24 Mayıs 2024
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar. Üniversite öğrencisi için bu bütçelerde laptop önerir misiniz? Okul işlerini halletse bir de çıtırdan oyun açsa yeterli.
 

Bununla çoğu grafik oyununu düşük ayarda oynayabilirsiniz.
 
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-13420h-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11-152380.html işlemcisi h olduğu için u olanlara göre daha performanslıdır iş görür Valorant vs açar.
İşlemcinin dahili grafik kartı UHD Graphics olduğu için çoğu oyunu düzgün açmaz. Açsa bile en fazla vereceği FPS 60. Bu model 2014'ten kalma DDR4 RAM teknolojisini kullanıyor. Günümüzde yeni laptop alırken DDR4 almak mantıksız olur. Iris Xe 96EUs dahili grafikli almak ya da yukarıda atılan Asus TUF'ı almak daha mantıklı.

Monster alın geçin hocam.
Gereksiz pahalı. 4050'li laptopu 50 bine satıyorlardı en son. Soğutması güzel değil. Bazı modellerin ekran kartı düşük. Ayrıca 15-20 bine Monster var mı? En ucuzu 28 bin TL. Bilginiz olmayan konulara cevap yazmayın ya da düzgün bir araştırma yaparak cevap yazın.
 
Son düzenleme:

Bununla çoğu grafik oyununu düşük ayarda oynayabilirsiniz.
Düşük ayara gerek yok. Orta ayarda bile açar. Valorant, Minecraft, GTA V gibi oyunları yüksek ayarlarda oynatır.


Yanına ekstra RAM takviyesi yapın (2x32 GB olmak üzere toplamda maksimum 64 GB RAM destekleyebiliyor.) Çıtırdan oyun açmaktan kastınız sisteme çok yük binmeyen oyunlar ise performans olarak tatmin eder.
14 inç ve 60 Hz ekran günümüzde yetersiz. Bu modelde de DDR4 RAM var. Gelen önerilerden en mantıklısı Asus TUF.
 
14 inç ve 60 Hz ekran günümüzde yetersiz. Bu modelde de DDR4 RAM var. Gelen önerilerden en mantıklısı Asus TUF.
Bütçeyi geçiyor TUF model. 15-20 bin TL aralığında paneli düzgün, işlemcisi fiyatına göre sağlam ve kalite olarakta düzgün olan tek Acer model var zaten. 14 inç 60 Hz bu bütçede gayette yeterli. Üniversite için kullanacakmış genelde, birde arada çıtırından oyun açmasını istiyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı