15-20 bin TL sistem önerisi

Bütçe
15-20

Calippo5858

Femtopat
Daha fazla  
15-20 binlik sistem önerir misin arkadaşlar? Teşekkürler.

15-20 arasına zorlayıp 3070'li 4K açabilecek bir sistem bulmaya çalıştım sizin için. Beğenirseniz tercih edilebilir bence bu piyasada bundan iyisi bu fiyata bulunurmu bilemedim. Bu arada bir an önce alın derim 3-4 gün önce 9500'e aldığım 13700k şimdi 16.400 TL olmuş. İnanılmaz bir artış söz konusu.

15-20 binlik sistem önerir misin arkadaşlar? Teşekkürler.
Eğer AMD isterseniz şu sistem alınabilir:

Sırf oyun için alacaksanız bu bütçeye AMD ekran kartları daha uygun ve daha güçlü gelir.

Sırf oyun için alacam.

Teşekkür ederim siteye güvenebilirim demi sıkıntı olmaz

Sırf oyun için alacam.
O zaman bu sistemi alabilirsiniz:

Yanına da bu işlemci soğutucuyu almanızı öneririm:

Yaklaşık 18.500 TL tutuyor. Bu arada RX 6800, RTX 3070 TI gücünde.

Teşekkür ederim siteye güvenebilirim demi sıkıntı olmaz
Gaming.gen.tr güvenilirdir ancak isterseniz bu forumda araştırabilirsiniz, sizin gibi soran çok kişi var.

NOVA-3060Ti V0.7 / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Böyle bişey buldum sizce bu nasıl

Mantıs ve ultima sistemlere bende baktım, fakat amd ekran kartlarının yazılım sorunları yüzünden korktum açıkcası. Evet sorunlar büyük çoğunlukla giderildi diyenler var fakat kesin konuşma görmedim hiç. Ben 3070 ti almaya karar verdim, bu arada rtx ve dlss açıkken 3070 Ti ezici üstünlük sağlıyor 6800 e.

Bunu aliyim mi

FSR 2.0, Smart Access Memory? Yazilim sorunu ?

MANTIS oneririm dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…